ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ 2017

       Επειτα από απουσία 9 ετών, πραγματοποιήθηκε έκθεση μοτοσικλέτας στην Ελλάδα. Ο κόσμος πιο πολλής από κάθε άλλη φορά, τα πάντα οργανωμένα στην εντέλεια και το παρών έδωσαν σχεδόν όλες οι αντιπροσωπείες μηχανών.

SYMDAYTONAQUADRO
ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΕΕ YAMAHA
ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ ΑΕΒΜΕ HONDA
PIAGGIO HELLAS ΑΕ PIAGGIOVESPAAPRILIAMOTO GUZZI
MOTO TREND ΑΕ KYMCO
ΤΕΟΜΟΤΟ Α.Ε. KAWASAKIPEUGEOT SCOOTERS
BMW Hellas ΑΕ BMW
ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΑΕΒΕ SUZUKI
KTM SOUTH EAST EUROPE A.E. KTM HUSQVARNA MOTORCYCLES
ΚOSMOCAR ΑΕ DUCATI
ΗΛΙΟΦΙΛ ΑΕ TRIUMPH
ΛΑΪΟΝ ΕΛΛΑΣ ΑΕ CF MOTO

        Από την Πέμπτη 20 Απριλίου μέχρι και τη Δευτέρα 24 Απριλίου, οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να δουν όλα τα νέα μοντέλα μοτοσικλετών και scooter.

 

Το Extreme Kawasaki H2R
Το ολοκαίνουργιο T-MAX 530
Η αυθεντική μοτοσικλέτα του Valentino Rossi
Πανέμορφο το Diavel X

       Στην Εκθεση Μοτοσικλέτας 2017 οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν και περίπτερα εταιρειών με αξεσουάρ αναβατών και μοτοσυκλετών, εταιρείες λιπαντικών και ελαστικών. Κατά τη διάρκειά της πραγματοποιήθηκαν καθημερινά test rides με μοτοσικλέτες και scooter από τις εταιρείες SYM, HONDA, YAMAHA, SUZUKI, TRIUMPH και HARLEY DAVIDSON.

        Οι επισκέπτες της Εκθεσης Μοτοσικλέτας 2017 είχαν επίσης τη δυνατότητα να δουν από κοντά την official μοτοσικλέτα του Παγκόσμιου Πρωταθλητή Valentino Rossi και τη REPSOL RC213V του επίσης παγκόσμιου πρωταθλητή Marc Marquez.

All Time Classic το Hayabusa
Το ανανεωμένο V-Strom
BMW GS 1200 rally
Η πανάκριβη αλλά πανέμορφη Vespa των 10.000 ευρώ
Το streetfighter Yamaha MT-10 SP
Το «υβρίδιο» scooter Honda X ADV

      Το Σάββατο 22 Απριλίου και την Κυριακή 23 Απριλίου πραγματοποιήθηκε σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα, σεμινάριο με θέμα «Τροχαία Ατυχήματα, γιατί συμβαίνουν και πώς να μην εμπλακείτε» με ομιλητή τον Θανάση Χούντρα, εκπαιδευτή ασφαλούς οδήγησης.

       Εμείς ευχόμαστε απλώς «και του χρόνου».