Με 5 αθλητές πάει στον Διόνυσο η Πάτρα

Το διήμερο 29-30 Απριλίου πλησιάζει και οι ετοιμασίες, ώστε τα πάντα να είναι έτοιμα στον αγώνα, έχουν εντατικοποιηθεί.
Ο χρόνος μετρά αντίστροφα ενόψει της διεξαγωγής της Ανάβασης Διονύσου 2017, που θα διοργανωθεί στις 29-30 Απριλίου από την Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής (ΕΛΛΑΔΑ) και αποτελεί τον 2ο γύρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αναβάσεων και Ιστορικών Αυτοκινήτων.
Η Πάτρα θα «τρέξει» με 5 αθλητές στη δεύτερη έκδοση την Ανάβαση Διονύσου, με τις πιθανότητες για διακρίσεις να είναι σχεδόν σε όλα τα επίπεδα.
Ο Θέος Κίμωνας μετά την ατυχία της Ριτσώνας με τη μηχανική βλάβη, επιστρέφει με εντελώς ανανεωμένο το PEUGEOT 106 S16 από τους αδερφούς Τσούργιαννη και θα τρέξει με στόχο το βάθρο στη Ν/2.
Ο Μυλωνάκος Θόδωρος με PEUGEOT 106 S16 θα συμμετάσχει στην Α/6, με στόχο να κατεβάσει αρκετά τον περυσινό χρόνο του.
Ο Χατούπης Σταύρος με το OPEL CORSA KIT CAR θα κυνηγήσει και πάλι το βάθρο της Α/7, αφού το ξεκίνημα της χρονιάς στη Ριτσώνα ήταν άκρως εντυπωσιακό.
Ο Παρθένης Παναγιώτης με το MITSUBISHI LANCER EVO 9 θα τρέξει στην FST και θα παλέψει με τα θηρία της κατηγορίας, κοιτώντας με αξίες το βάθρο.
Τέλος, ο Ντέρμας Βασίλης θα κάνει το ντεμπούτο του για το 2017 στην Ανάβαση Διονύσου με το BMW M3, θέλοντας να σπάσει το ρόδι με επιτυχία και βάθρο.

Ο Σταύρος Χατούπης
Ο Παναγιώτης Παρθένης

 

Ο Θόδωρος Μυλωνάκος
Ο Βασίλης Ντέρμας