Το Πρόγραμμα του Motor Festival στην Κόρινθο

Το τριήμερο 21-23 Σεπτεμβρίου στο λιμάνι του Αγίου Νικολάου της Κορίνθου η μεγαλύτερη γιορτή της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα

Το Motor Festival έχει ήδη… φορέσει τα καλά του κι ετοιμάζεται πυρετωδώς για το 13ο event, που θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 21 έως και 23 Σεπτεμβρίου υπό την αιγίδα του Δήμου Κορινθίων στο Λιμάνι του Αγίου Νικολάου της Κορίνθου, εκεί όπου θα στηθεί το μεγαλύτερο μηχανοκίνητο πάρκο αδρεναλίνης!

Η μεγαλύτερη γιορτή της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα πάει για πρώτη φορά στην Πελοπόννησο και οι κορυφαίοι επαγγελματίες οδηγοί απ’ όλους τους χώρους των μηχανοκίνητων σπορ θα είναι εκεί, εγγυώμενοι για το πιο εντυπωσιακό και ανατρεπτικό φεστιβάλ – ωδή στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Ο χώρος διεξαγωγής του 13ου Motor Festival (ακριβώς δίπλα στη θάλασσα) εγγυάται επίσης για τη μοναδικότητα του event, αφού… κύματα δροσιάς θα «εκτοξεύονται» από τα Flyboarding Shows και τις Paramotor επιδείξεις, την ώρα που στην… καυτή μηχανοκίνητη αρένα θα εξελίσσονται Drift Shows, Stunt & extreme Stuntshows, Motocross Shows, Trial and Freestyle shows, 4X4 Shows, Super Cars Shows, Dragster Shows, Rally Shows, Track Shows, Fire & Dance Shows από τα κορίτσια του Motor Festival, ακόμη και Shows με τρακτέρ! Κι όλα αυτά δίπλα στην Έκθεση του Motor Festival, με ό,τι πιο σύγχρονο από τον κόσμο του αυτοκινήτου και της μοτοσυκλέτας.

Ο διοργανωτής Μιχάλης Κοντιζάς έχει φροντίσει για ακόμη μια φορά για την παρουσία της… αφρόκρεμας των οδηγών απ’ όλους τους χώρους της μηχανοκίνησης. Ήδη έγινε η παρουσίαση κάποιων εκ των οδηγών του Drift, γι’ αυτό περνάμε τώρα στην παρουσίαση τριών ακόμη οδηγών – «ηχηρών» ονομάτων, από άλλους χώρους της μηχανοκίνησης, που θα παρουσιάσουν το τριήμερο 21 έως και 23 Σεπτεμβρίου στην Κόρινθο το φαντασμαγορικό πρόγραμμά τους που θα… κόψει την ανάσα!

Δείτε το αναλυτικό Πρόγραμμα ΕΔΩ