Θα γίνω λίγο κακός : Τα “ξεχάσαμε” τα ανασφάλιστα

Όπως όλα δείχνουν πρέπει να κινούμαστε σε προεκλογική περίοδο αφού η κυβέρνηση ΣυριζΑΝΕΛ, μάλλον αφήνει όσες αποφάσεις δεν κάνουν καλό στα ποσοστά της, στο κάτω μέρος του συρταριού.
Ενώ για αρχή έπεσαν κάποιες “καμπάνες” σε ένα μικρό ποσοστό από τα δεκάδες χιλιάδες ανασφάλιστα οχήματα που κυκλοφορούν καθημερινά στους Ελληνικούς δρόμους, πλέον η Κυβέρνηση έριξε σε λήθαργο την διαδικασία διασταύρωσης των στοιχείων, χωρίς να εφαρμόζεται ο νόμος και φυσικά χωρίς να πέφτουν τα πρόστιμα βροχή.

Ο νόμος αναφέρει ρητά ότι εφόσον ο κάτοχος του ανασφάλιστου οχήματος δεν ανταποκριθεί σε προειδοποιήσεις και πρόστιμα και επιμένει να μην το ασφαλίζει, μετά από δύο μήνες χάριτος από την τελευταία διασταύρωση, τα στοιχεία του μεταβιβάζονται από την ΑΑΔΕ στο αστυνομικό τμήμα που ανήκει, οπού και τα όργανα επισκέπτονται το σπίτι του με εντολή την αφαίρεση της άδειας κυκλοφορίας του οχήματος και τις πινακίδες του.

Αγαπητέ μου φίλε, που πληρώνεις την ασφάλειά σου, κάνε υπομονή. Φαίνεται ότι είμαστε σε προεκλογική περίοδο και είναι πάρα πολλά τα ανασφάλιστα.