Συνέντευξη με τον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής του 6ου Patras Motor Show

Λίγες μέρες έμειναν για το 6ο Patras Motor Show που θα διεξαχθεί στον Μόλο της Αγ. Νικολάου Πάτρας στις 3 και 4 Σεπτεμβρίου 2016. Το automotopatras.gr Μίλησε με τον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Κυριάκο Καπετανάκη ο οποίος μας είπε τα πιο κάτω :

Σαν Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του 6ου PMS θέλω να ευχαριστήσω όλους τους καλούς μας Φίλους που μας βοήθησαν τα Μέγιστα, ώστε η ΦΙΛ.Μ.Π.Α και η Οργανωτική Επιτροπή, να μπορέσουν να φέρουν σε πέρας το δύσκολο έργο τους, για το καλό της Πόλης μας και για μια ακόμα, πετυχημένη εκδήλωση. Το 6ο PATRAS MOTOR SHOW θα διεξαχθεί στον ΜΟΛΟ της Αγ, Νικολάου στις 2-3-4 Σεπτεμβρίου 2016.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ :
Την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας – Περιφερειακή Ενότητα Αχαιας και τον κ. Γρ. Αλεξόπουλο, τον Δήμαρχο Πάτρας Κων. Πελετίδη, το Λιμεναρχείο Πατρών με όλα τα στελέχη του, τον Ο.Λ.Πάτρας και τους Χορηγούς μας :

CAFE MOLOS , WURTH , e-pumps.gr , ΛΟΥΞ, Alfa Hellas Security, Σχολή Χορού ΚΑΤΣΙΚΗ

Τους Χορηγούς Επικοινωνίας :

T.V. : SUPER B

Εφημερίδες : ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ , Match

Περιοδικά : 4ΤΡΟΧΟΙ ΤRIP

Ράδιο : ΣΚΑϊ-ΜΕΛΩΔΙΑ-ΠΑΛΜΟΣ-SPORT 24

Διαδυκτιακά : Auto Moto Patras.gr, PatrasEvents.gr, Tempo 24, pelop.gr,the best.gr, 4ΤΡΟΧΟΙ.gr, Night Stories.gr και STUDIO A.P.S

Ιδιαίτερες ευχαριστίες για τον Ε.Ε.Σ και τους Εθελοντές Σαμαρείτες, την Πυροσβεστική Υπηρεσία, τα Συνεργεία του Δήμου. Πάνω όμως από όλους ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τους Φίλους Εκθέτες που ΤΙΜΟΥΝ και φέτος την Έκθεση με την Συμμετοχή τους, προσφέροντας ενημέρωση και κάθε πληροφορία για τα υπέροχα Εκθέματά τους, στους Δεκάδες χιλιάδες Επισκέπτες, τοπικούς και από όλη την Ελλάδα του PATRAS MOTOR SHOW, που είναι σίγουρο ότι θα παρακολουθήσουν με μεγάλο ενδιαφέρων και το 6ο P.M.S.
Να θυμίσουμε τα πάρα πολλά EVENTS που θα γίνουν και τις Πολιτιστικές Εκδηλώσεις (χορευτικά – Ζωντανή Μουσική κλπ), Επίδειξη με JET SKI, Διαγωνισμούς με πλούσια δώρα, καθώς και διαγωνισμό Db contest. Επίσης μην ξεχνάμε και το Κοινωνικό σκοπό της Εκδήλωσης,θα Φιλοξενίσουμε και φέτος στο χώρο της Έκθεσης τα Ιδρύματα ΚΙΒΩΤΟΣ της ΑΓΑΠΗΣ, ΧΑΜΟΓΕΛΟ του ΠΑΙΔΙΟΥ,και τις κοινωνικές ομάδες ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ, ΠΡΟΣΒΑΣΗ, και InterMedia KT…….ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΑΣ 2-3-4 ΣΕΠΤΕΜΡΗ ΣΤΟΝ ΜΟΛΟ ΤΗΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ…..όσοι λείψουν θα ΧΑΣΟΥΝ……….ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ, όλοι εσείς στηρίζετε την προσπάθειά μας και την Πόλη μας, ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΤΡΑ ΜΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!