Ράλλυ Σπριντ Αγία Βαρβάρα-Κοντόπουλα: Αποτελέσματα

Το Κύπελλο Ασφάλτινων Ράλλυ Κρήτης ξεκίνησε στις 29-30 Απριλίου με το Ράλλυ Σπριντ Αγία Βαρβάρα-Κοντόπουλα, όπου νικητές αναδείχθηκαν οι Δημήτρης Κτιστάκης-Μάνος Κτιστάκης (Peugeot 306, C3-A7).

Ο 1ος γύρος του Κυπέλλου Ασφάλτου Κρήτης, που προσμετρούσε και στο Σωματειακό Κύπελλο Οδηγών και Συνοδηγών Κρήτης 2017, είχε ως επίκεντρο το Parking του Νοσοκομείου Χανίων και σε οργανωτικό επίπεδο, ήταν προϊόν της συνεργασίας μεταξύ του Αθλητικού Σωματείου “Αθλητική Λέσχη Αυτοκινήτου Χανίων” (Α.Λ.Α.Χ.) και του Αθλητικού Σωματείου “Λέσχη Χανίων 4Χ4”. Τα 17 πληρώματα που εκκίνησαν, αγωνίστηκαν 3 φορές στη διαδρομή “Αγία Βαρβάρα-Κοντόπουλα” που είχε μήκος 10,1 χιλιόμετρα, με το συνολικό μήκος να ανέρχεται στα 30,3 αγωνιστικά χιλιόμετρα.

Σε επίπεδο αποτελεσμάτων, τη νίκη στον αγώνα κατέκτησαν όπως προαναφέραμε οι Δημήτρης Κτιστάκης-Μάνος Κτιστάκης (Peugeot 306, C3-A7), οι οποίοι προφανώς επικράτησαν και στα δικίνητα, δηλαδή στην Κατηγορία F2, σημειώνοντας τον ταχύτερο χρόνο και στις 3 διαδρομές. Δεύτεροι ολοκλήρωσαν την προσπάθειά τους οι Δημήτρης Καζανάς-Θεόδωρος Μακράκης (Mitsubishi Lancer EVO IX, C2-N4), ενώ στο τρίτο σκαλί του βάθρου των νικητών ανέβηκαν οι Στέλιος Μιχαηλάκης-Νίκος Λιγοψυχάκης (Subaru Impreza STI, C2-A8). Στην Κατηγορία F2, την τριάδα μαζί με τους Κτιστάκη-Κτιστάκη διαμόρφωσαν οι Γιάννης Νικολιδάκης-Μάνος Πετούσης (Peugeot 106 S16, C5-A6) και Γιάννης Καφετζάκης-Κώστας Χατζάκης (Peugeot 106 S16, C5-A6).

Ο επόμενος γύρος του Κυπέλλου Ασφάλτινων Ράλλυ Κρήτης, είναι το Ράλλυ Σπριντ που θα διοργανώσει ο Α.Ο.Κρήτης, στις 20-21 Μαΐου.

 

Αποτελέσματα