Πολύδωρος Φούντας : Πάμε Δημητσάνα για να μετρήσουμε δυνάμεις

Στις 25 και 26 Ιουλίου 2020 η ορεινή Γορτυνία, η πάντα όμορφη και φιλόξενη Δημητσάνα και το γραφικό Ζυγοβίστι θα υποδεχθούν την ομώνυμη ανάβαση. Η 19η Ανάβαση Δημητσάνας-Ζυγοβιστίου θα φιλοξενηθεί για μiα ακόμα φορά στην περιοχή, με τη START LINE να έχει αναλάβει τη διοργάνωση του αγώνα.

Με τις συμμετοχές να φτάνουν τις 36, αριθμός ο οποίος αποτελεί αισιόδοξο μήνυμα παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε εξαιτίας του Covid-19, η Ανάβαση Δημητσάνας – Ζυγοβιστίου δείχνει για ακόμη μια χρονιά το πόσο αγαπητή είναι για τους αγωνιζόμενους και πως είναι ο αγαπημένος προορισμός στην καρδιά του καλοκαιριού.

Με το νούμερο ένα στις πόρτες θα δούμε τον Αθλητή της ΦΙΛΜΠΑ Πολύδωρο Φούντα, να επιστρέφει στην αγωνιστική δράση, μετά τον τελευταίο αγώνα του Π.Π. Ταχύτητας του 2019, με μοναδικό στόχο την προπόνηση και την εξέλιξη του αυτοκινήτου.

Ο Πολύδωρος μας δήλωσε χαρακτηριστικά :

Πάμε Δημητσάνα για να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας. Μετά από ένα μεγάλο διάστημα αποχής λόγο των γνωστών γεγονότων, θέλουμε να προπονηθούμε και να εξελίξουμε το αυτοκίνητο, ώστε να είμαστε έτοιμοι για συμμετοχή σε επιλεγμένους αγώνες του Πρωταθλήματος Αναβάσεων, με την υποστήριξη της Ntermas Racing Team. Η Ανάβαση Δημητσάνας είναι μια καλή ευκαιρία και για να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα, σε ένα πολύ όμορφο και γραφικό μέρος.

 

Υποστηρικτές της προσπάθειας είναι :

ΠΙΤΑ ΠΑΠΠΟΥ

ΑΝΔΡΕΑΤΟΣ PACKAGING

ΟΠΑΠ – Καρακώστα Αλεξάνδρα

CANTINA 69 – Street Food

Σταθούλιας Χρήστος – Εμπόριο Κρεάτων

Ανδρέας Bikes

Εφημερίδα Γνώμη

NTERMAS RACING TEAM

 

Χορηγός Επικοινωνίας : automotopatras.gr