Ανάβαση Δημητσάνας : Η Infinity Racing θα καπνίσει το βουνό με τους Μανώλη και Παναγιώτη Εγγλεζόπουλο

Το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Ιουλίου θα διεξαχθεί η φιλική Ανάβαση Δημητσάνας, με την Start Line να αναλαμβάνει όπως κάθε χρόνο την οργάνωση.

Ανάμεσα στα ονόματα του Πίνακα Συμμετοχών εμφανίζονται και  δύο “δικά μας” παιδιά της Infinity Racing Team με τους Μανώλη Εγγλεζόπουλο και Παναγιώτη Εγγλαζόπουλο πίσω από το τιμόνι του BMW E36 και του Nissan Sylvia αντίστοιχα.

 

Μανώλης Εγγλεζόπουλος – BMW E36

Την εξωτερική εμφάνιση επιμελείται ο Ηρακλής Λεοντής και φυσικά το BMW είναι “αδερφάκι” με το 400SX (πλήρης κάλυψη οχημάτων με αυτοκόλλητο – BIZZARE STICKERS).

Μηχανικός και  προγραμματιστής είναι ο ΕΥΤΥΧΗΣ ΜΠΡΙΛΛΑΚΗΣ  και η Eη Racing Parts διαθέτει όλα τα καλούδια για το αγωνιστικό.

Την παροχή των αμέτρητων ελαστικών και για το 2020 έχει αναλάβει η Egglezopoulos Tyres με ελαστικά Infinity.

Υποστηρικτές της προσπάθειας είναι η Racing Star, η Connolly Leather, η Καλανιώτης Brake Garaze και ο Λυκουρέζος Performance Parts.

 

Παναγιώτης Εγγλεζόπουλος – Nissan Sylvia S14

Την εξωτερική εμφάνιση και εδώ, επιμελείται ο Ηρακλής Λεοντής (πλήρης κάλυψη οχημάτων με αυτοκόλλητο – BIZZARE STICKERS). Την παροχή των αμέτρητων ελαστικών και για το 2020 έχει αναλάβει η Egglezopoulos Tyres με ελαστικά Kuhmo.

Υποστηρικτές της προσπάθειας είναι οι energie racing parts, connolly leather, autorepair markou, kallaniotis brakes, egglezo detailing garage, almeva, Link – 4 Wheels dyno brillakis, racing star, metal mike και dtm

 

 

Φυσικά το automotopatras.gr στηρίζει την προσπάθεια των οδηγών της Infinity Racing Team και θα είναι για ακόμα μία χρονιά ως Χορηγός Επικοινωνίας, μαζί με το περιοδικό 4troxoi και το carfreaks.gr.

 

 

Εγγλεζοπουλος Μανώλης – 25 BMW E36: Infinity tires, blizzare stickies, Connolly leather, Link – 4 Wheels dyno brillakis, Doxakis Custom paint, automotopatras.gr, racing star, Kallaniotis brakes, likourezos performance parts, energie racing parts, dtm, metal mike και egglezo detailing garage.
Εγγλεζοπουλος Παναγιώτης – 175 Nissan  V8: kuhmo tires, bizzare stickers, energie racing parts, connolly leather, autorepair markou, kallaniotis brakes, egglezo detailing garage, almeva, Link – 4 Wheels dyno brillakis, racing star, metal mike και dtm.