Πολύδωρος Φούντας : Η Ανάβαση Πιτίτσας για την Πάτρα, είναι ιστορία

Ο ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ διοργανώνει τον τελευταίο γύρο του Valvoline Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων 2019 και του Πρωταθλήματος Αναβάσεων Ιστορικών Αυτοκινήτων, την Ανάβαση Πλατάνι ¨Πιτίτσα¨, το Σάββατο και την Κυριακή 9-10 Νοεμβρίου 2019.

Στο Πλατάνι Αχαΐας (8χλμ από την Πάτρα), με φόντο την γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, οδηγοί και θεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια φανταστική ανάβαση, αντάξια της ιστορίας της.

Ένα από τα πολλά αυτοκίνητα που θα δούμε, είναι και το κατακόκκινο Peugeot 106 του Αθλητή της ΦΙΛΜΠΑ Πολύδωρου Φούντα, ο οποίος επανέρχεται στην δράση μετά την Ανάβαση Μοσχοκαρυάς 2019.

Πέρυσι θυμίζουμε ότι ο Πατρινός οδηγός τερμάτισε στην δεύτερη θέση μετά από μια έντονη μάχη με τον συναθλητή του Κίμωνα Θέο, καταρίπτοντας το ρεκόρ της συγκεκριμένης Ανάβασης με 2:00:88.

Ο Πολύδωρος παρόλο που δεν ακολουθεί το Πρωτάθλημα και δεν διεκδικεί κάποιον αντίστοιχο τίτλο, θέλει το πρώτο σκαλί του βάθρου να είναι δικό του και θα παλέψει για αυτό.

Ο Πολύδωρος μας δήλωσε χαρακτηριστικά :

Η Ανάβαση Πιτίτσας είναι ιστορία για την πόλη μας. Έχουμε υποχρέωση να στηρίζουμε την προσπάθεια αυτή. Βέβαια η οδηγική απόλαυση που μας προσφέρει είναι το ιδανικό κίνητρο για μια συμμετοχή. Δεν κυνηγάμε κάτι στο Πρωτάθλημα, αλλά δεν πρόκειται να αφήσουμε το πόδι από γκάζι, αφού πρέπει να υπερασπιστώ το ρεκόρ στην Ν2 που κατέχω. Εύχομαι καλό αγώνα σε όλους και να έχουμε καλό καιρό.

 

Υποστηρικτές της προσπάθειας είναι :

ΠΙΤΑ ΠΑΠΠΟΥ

ΑΝΔΡΕΑΤΟΣ PACKAGING

ΟΠΑΠ – Καρακώστα Αλεξάνδρα

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ – Δίκτυο Εμπορίας

CANTINA 69 – Street Food

Σταθόπουλος Χρήστος – Εμπόριο Κρεάτων

Ανδρέας Bikes

Εφημερίδα Γνώμη

NTERMAS RACING TEAM

 

Χορηγός Επικοινωνίας : automotopatras.gr