Όλες οι αλλαγές στα Πρωταθλήματα Αγώνων

Στη Λάρισα ο επίλογος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ

Με το Ράλλυ Λάρισας στις 14 – 15 Οκτωβρίου θα ολοκληρωθεί φέτος Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ. Η ΕΠΑ, μετά τη ματαίωση του Ράλλυ Φθιώτιδας, αποφάσισε να συμπεριλάβει τον εναπομείναντα 6ο αγώνα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, στην μεγάλη διοργάνωση της Θεσσαλικής Πρωτεύουσας, το Ιστορικό Ράλλυ Ελλάδος του 2017.

Έτσι λοιπόν η Λάρισα, στα μέσα Οκτωβρίου, θα έχει την τιμή να φιλοξενήσει ένα event, για το οποίο δεν υπάρχει προηγούμενο στον ελληνικό μηχανοκίνητο αθλητισμό. Έχουμε και λέμε:

 

13-15 Οκτωβρίου – Ιστορικό Ράλλυ Ελλάδος (6ος Γύρος του «Trophy for Historic Regularity Rallies» της FIA και 6ος Γύρος Πανελληνίου Πρωταθλήματος Regularity Rally).

 14-15 Οκτωβρίου – Ράλλυ Λάρισας (5ος Γύρος Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ και 6ος Γύρος Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ Ιστορικών Αυτοκινήτων).

 14 Οκτωβρίου – Ράλλυ Λάρισας (4ος Γύρος Κυπέλλου Ράλλυ Β. Ελλάδος).

 15 Οκτωβρίου – Ράλλυ Λάρισας (5ος Γύρος Κυπέλλου Ράλλυ Β. Ελλάδος).

Όλοι οι αγώνες θα εξελιχθούν σε ασφάλτινες διαδρομές της Θεσσαλίας και θα έχουν κέντρο τους την πόλη της Λάρισας (Τελετές Εκκίνησης – Τερματισμού), ενώ το Service Park και το Αρχηγείο του πολλαπλού event, θα βρίσκονται στο χώρο της Σκεπαστής Αγοράς της Νεάπολης.

Στα μέσα Οκτωβρίου λοιπόν όλα τα φώτα της δημοσιότητας στρέφονται στη στην πρωτεύουσα της Θεσσαλίας, για μια μοναδική «6 σε 1» διοργάνωση!

 

Επισυνάπτεται το ανανεωμένο Ημερολόγιο Αγώνων Ράλλυ-Αναβάσεων-Ταχύτητας του 2017