Το νέο FORD ECOSPORT σύντομα κοντά σας

Η λειτουργικότητα SUV που θέλετε. Έξυπνες τεχνολογίες που κάνουν τη ζωή σας ευκολότερη. Τα πάντα για το νέο Ford EcoSport είναι σχεδιασμένα για να κάνουν την εμπειρία σας πίσω από το τιμόνι να αποπνέει σιγουριά, ικανοποίηση και ενθουσιασμό.

ΣΤΙΒΑΡΟ ΑΛΛΑ ΚΟΜΨΟ

Το ανασχεδιασμένο εξωτερικό είναι πιο αεροδυναμικό και σπορ, ενώ η έκδοση ST-Line με τον σπορτίφ χαρακτήρα μαγνητίζει τα βλέμματα. Το έξυπνο σύστημα τετρακίνησης (AWD) και ο αποδοτικός βενζινοκινητήρας EcoBoost, ανεβάζει τον ενθουσιασμό και την απόδοση σε άλλα επίπεδα.

ΕΥΡΥΧΩΡΟ ΚΑΙ ΚΟΜΨΟ

Το εσωτερικό του νέου Ford EcoSport, διαθέτει έναν καλοσχεδιασμένο χώρο, με εργονομικό σχεδιασμό. Διαθέτει επίσης ένα μεγάλο φάσμα έξυπνων τεχνολογιών, συμπεριλαμβανομένου του SYNC 3, ένος υπερσύγχρονου συστήματος με το οποίο μπορείτε να ελέγχετε το τηλέφωνό σας, τη μουσική καθώς και το σύστημα πλοήγησης μέσω φωνητικών εντολών είτε μέσω της έγχρωμης οθόνης αφής 8”

ΗΧΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ

Το ηχοσύστημα B&O PLAY των 675watt προσφέρει έναν πλούσιο και ισχυρό ήχο μέσω 10 ηχείων. Αυτό το προηγμένο τεχνολογικά σύστημα ήχου, έχει σχεδιαστεί και συντονιστεί αποκλειστικά για το νέο Ford EcoSport από τους εξειδικευμένους μηχανικούς ακουστικής της B&O PLAY. Το αποτέλεσμα: η μουσική μέσα στο αυτοκίνητο σας ακούγεται, όπως πραγματικά θα ήθελε ο δημιουργός της.