Λιούις Χάμιλτον : Έστειλε δώρο μονοθέσιο της Mercedes σε άρρωστο 5χρονο θαυμαστή του!

Ο μικρός Χάρι όπως όλα δείχνουν είναι φανατικός θαυμαστή του Βρετανού οδηγού και πάσχει από σπάνια μορφή καρκίνου σε τελικό στάδιο. Δεν νομίζουμε όμως ότι είχε στο μυαλό του πως θα κατάφερνε να εμπνεύσει τον Βρετανό οδηγό με ένα συγκινητικό μήνυμα πριν το ισπανικό Γκραν Πρι.

Ο μικρός Χάρι, ο οποίος δίνει τη δική του μάχη κόντρα στην επάρατη νόσο, είχε την έμπνευση να στείλει στον Λιούις Χάμιλτον μέσω Instagram, για να του ευχηθεί καλή επιτυχία και να του δώσει την απαραίτητη έμπνευση ώστε να κερδίσει το ισπανικό Γκραν Πρι.

«Γεια σου Λιούις Χάμιλτον. Καλή τύχη και εύχομαι να κερδίσεις τον αγώνα στην Ισπανία. Σε ευχαριστώ για όλα τα δώρα! Με πολλή αγάπη από τον Χάρι», ήταν τα λόγια του 5χρονου παιδιού, τα οποία φαίνεται ότι έπιασαν τόπο, καθώς ο Βρετανός οδηγός της Mercedes κατέκτησε ακόμη μία νίκη.

Ωστόσο, ο Χάμιλτον δεν ξέχασε τον μικρό του φίλο και εμφανώς συγκινημένος τον ευχαρίστησε για την «τεράστια έμπνευση και δύναμη» που πήρε από το μήνυμα του «φύλακα-άγγελου» του όπως τόνισε χαρακτηριστικά. Για να συμπληρώσει: «Είσαι τόσο δυνατό αγόρι, μακάρι να ήμουν τόσο δυνατός όσο εσύ. Ήθελα να δει ο κόσμος το πόσο δυνατός είσαι και να σου στείλουμε όλοι τις καλύτερες ευχές μας για αυτή τη δύσκολη περίοδο. Με αγάπη, ο φίλος σου Λιούις».

Έτσι ο Βρετανός έστειλε δώρο ένα μονοθέσιο στο μικρό Χάρι αλλά και το Κύπελλο του Ισπανικού Γκραν Πριχ.