Ηλεκτρονική καταγραφή Στελεχών ΟΜΑΕ

Παράταση για την επικαιροποίηση των στοιχείων τους μέσω ΣΔΔΑ, ανακοίνωσε η ΟΜΑΕ. Υπενθυμίζουμε εν συντομία πως όλα τα Στελέχη των Ελληνικών Αγώνων θα πρέπει να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στην προσωπική τους καρτέλα και να επικαιροποιήσουν τις κάρτες τους.

Η ανακοίνωση αναφέρει αναλυτικά :

 

Θέμα: Κάρτες Στελεχών – Επικαιροποίηση Στοιχείων – Παράταση

Με την επιστολή αυτή θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τη συντριπτική πλειοψηφία των Στελεχών της Ομοσπονδίας μας για την ανταπόκριση που έδειξαν στο κάλεσμα της Επιτροπής μας για την επικαιροποίηση των στοιχείων τους στο νέο ψηφιακό σύστημα διαχείρισης (ΣΔΔΑ).
Για πρώτη φορά στην ιστορία των Ελληνικών αγώνων αυτοκινήτου – καρτ υπάρχουν επισήμως καταγεγραμμένα όλα τα στελέχη της χώρας, Αγωνοδίκες-Αλυτάρχες-Κριτές-Τεχνικοί Έφοροι-Βαθμολογητές Drift σε όλες τις διαβαθμίσεις τους και το κυριότερο με το ιστορικό συμμετοχής τους σε αγώνες.
Όλα πλέον τα στελέχη είναι διαθέσιμα σε όλους τους οργανωτές, σε όλη τη χώρα, για κάθε είδους αγώνα, στην οθόνη του υπολογιστή τους, κάνοντας το έργο της στελέχωσης των αγώνων τους πιο εύκολο αλλά κυριώτερα με μεγαλύτερη γκάμα επιλογής με τα κριτήρια που αυτοί εκτιμούν!

Η Δευτέρα 15/01/2018 είναι η καταληκτική ημερομηνία επικαιροποίησης των στοιχείων των στελεχών.
Είμαστε όμως αναγκασμένοι, με στόχο να μην αδικηθεί κανείς, να παρατείνουμε αυτή την προθεσμία μέχρι την Τετάρτη 31/01/2018, ημερομηνία μετά την οποία όμως, όσα στελέχη δεν έχουν συμπληρώσει όλα τα στοιχεία τους στην καρτέλα τους στο ΣΔΔΑ** θα θεωρηθούν ανενεργά και θα ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ εντελώς από το σύστημα.
Θυμίζουμε ότι από φέτος είναι υποχρεωτικό σε όλους τους αγώνες να χρησιμοποιούνται μόνο στελέχη που διαθέτουν σύγχρονη ταυτότητα στελέχους της ΟΜΑΕ, την οποία ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ πρέπει να φέρουν κατά τη διάρκεια των αγώνων και να την επιδεικνύουν στους ελέγχους που θα γίνονται από τους εντεταλμένους της Επιτροπής σε συνεργασία με την Οργάνωση.

Πρέπει να δοθεί από ΟΛΟΥΣ ιδιαίτερη προσοχή στο ανωτέρω θέμα καθόσον έχει να κάνει και με την ασφαλιστική κάλυψη των στελεχών του αγώνα, η οποία ακολουθεί μόνο τα πτυχιούχα στελέχη!!
Οι οργανωτές θα πρέπει να υποβάλουν στην ΟΜΑΕ λίστα των στελεχών που θα χρησιμοποιήσουν, αναφέροντας και τον αριθμό μητρώου του καθενός πριν τον αγώνα όπως επίσης και ο Αλυτάρχης, στην έκθεση και αξιολόγηση των στελεχών που θα υποβάλλει μετά τον αγώνα.

**ΣΔΔΑ www.e-omae-epa.gr [Είσοδος Στελέχους: με username ΕΠΩΝΥΜΟ (κεφαλαία ελληνικά) και password την ημερομηνία γέννησης τύπου 00/00/0000]