Η Πάτρα θα γεμίσει… “σφήκες” το τριήμερο 3 – 5 Μαϊου

Η εκδήλωση θεσμός, το υπέροχο τριήμερο που σκοπό έχει την συνάντηση όλων των βεσπολάβερς σε διάφορες πόλεις φέτος διοργανώνεται στην μαγευτική καρναβαλουπολη από το Vespa Club Achaias στην Πάτρα!

Το ΔΣ και τα μέλη της λέσχης έχουν ετοιμάσει ένα τριήμερο γεμάτο βόλτες και διασκέδαση με στόχο την γνωριμία των επισκεπτών της πόλης μας όπως και του ξακουστού κεφιού της.

Η γιορτή είναι διπλή αφού παράλληλα θα πραγματοποιηθούν και τα εγκαίνια του νέου ανακαινισμένου χώρου του Vespa Club Achaias με έναν εντελώς εορταστικό χαρακτήρα με πάρτι και πολλές εκπλήξεις!!!

  • Το πρόγραμμα:

Παρασκευή 3/5 : Από τις 18:00 και μετά σας περιμένουμε και σας καλωσορίζουμε στην Λέσχη μας Μεσολογγίου 9 διπλά από την πλατεία Ψηλά Αλώνια. Το βραδάκι όλοι μαζί πάμε βόλτα στα στενά δρομάκια της παλιάς πόλης κάτω από τον αρχαίο ιππόδρομο για ποτό, φαγητό ή ακόμα και για ξεφάντωμα.

Σάββατο 4/5 : Το πρωί στις 10:30 μαζευόμαστε στο πάνω μέρος της πλατείας Γεωργίου και αφού κεραστούμε τυρόπιτα υστέρα από το ανάλογο κους κους θα ξεκινήσουμε βεσποπορεία μέσα στην πόλη. Θα σταματήσουμε για φωτογραφίες και θα καταλήξουμε στην παραλία του Ρίου όπου θα γευματίσουμε με θέα την Γέφυρα. Ελεύθερο πρόγραμμα ύστερα από το γεύμα και στις 19:00 μαζευόμαστε στην Λέσχη για τα εγκαίνια που θα έχουν εορταστικό χαρακτήρα με γεύμα μπουφέ σουβλάκια και πολλά άλλα!!! Θα ακολουθήσει πάρτυ όσο αντέξουμε. Αν κάποιος επιθυμεί να το ξημερώσει η Πάτρα είναι γεμάτη μπαράκια και κλαμπακια για όλα τα γούστα!

Κυριακή 5/5 : Το πρωί στις 10:00 μαζευόμαστε στο καφέ Φάρος που είναι και το έμβλημα της λέσχης μας και αφού πιούμε τον καφέ μας θα ξεκινήσει η μεγάλη βεσποπορεία μέσα στην πόλη που θα καταλήξει στο Αρχαίο Ρωμαϊκό Υδραγωγείο για ξενάγηση και αναμνηστική φωτογραφία. Λήξη εκδήλωσης ελπίζοντας με τις καλύτερες εντυπώσεις.