Η Ολυμπία Οδός στηρίζει την MotorWest 2019

Η Ολυμπία Οδός είναι η εταιρεία που Μελέτησε, Σχεδίασε και Κατασκεύασε τον οδικό άξονα Πατρών – Αθηνών, ενώ πλέον έχει αναλάβει την λειτουργία και την συντήρηση αυτού του ζωτικής σημασίας έργου για την ανάπτυξη της Δυτικής Ελλάδας.

Η ολοκλήρωση των 120χλμ Πάτρας – Κορίνθου καθιστούν πλέον την Ολυμπία Οδό έναν ασφαλή αυτοκινητόδρομο 202χλμ, που πλέον και στατιστικά έχει μειώσει τα τροχαία ατυχήματα κατακόρυφα.

Η Κορίνθου- Πατρών είναι ένα από τα δυσκολότερα έργα που έγιναν στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια λόγω του τρόπου που επιλέχθηκε να κατασκευαστεί. Το  μεγαλύτερο μήκος της διαδρομής πατάει πάνω στην παλαιά χάραξη, με αυτό να σήμαινε ταυτόχρονη κατασκευαστική δραστηριότητα σε μήκος 120χλμ, με παράλληλη εξυπηρέτηση της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Η Ολυμπία Οδός, μια εταιρεία με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην οδική ασφάλεια, θα εκπροσωπηθεί με Ομιλητή στην Ημερίδα “Οδική Ασφάλεια : Ο ρόλος των χρηστών και των υποδομών” που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της Έκθεσης MotorWest 2019 το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00.