Επέστρεψε στο βάθρο ο Ηρακλής Λεόντης

Ο τρίτος γύρους του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift πραγματοποιήθηκε στις 18-19 Μαΐου, στον γνωστό χώρο του Μαραθώνα από την ΦΙΜΑ με την πολύτιμη και πάντα πολύ σημαντική βοήθεια του Δήμου Μαραθώνα.

Η διαδρομή που σχεδίασαν οι διοργανωτές, ήταν πολύ απαιτητική και προβλημάτισε τους οδηγούς, όμως πρόσφερε απλόχερα μοναδικό θέαμα στους χιλιάδες θεατές που γέμισαν τις κερκίδες το διήμερο.

Ο “δικό μας” Ηρακλή Λεόντης επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις, συλλέγοντας πολύτιμους βαθμούς για την συνέχεια του Πρωταθλήματος, κατακτώντας την τέταρτη θέση στον Μαραθώνα. Μετά από πιο φοβερή μάχη (ειδικά στο πρώτο πέρασμα) στον ημιτελικό ο Ηρακλής έμεινε λίγο πίσω λόγω πρόσφυσης στο δεύτερο πέρασμα από τον νικητή του Αγώνα Χρήστο Χαντζαρά.

Στον μικρό τελικό η μάχη κρίθηκε στις λεπτομέρειες με τον Χάρκα με τους θεατές να κάθονται στις μύτες των ποδιών.

Το Nissan, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος άλλαξε ριζικά εμφάνιση και κατά την ταπεινή άποψή μας, έχει γίνει πιο όμορφο από ποτέ. Ο Ηρακλής ως μετρ του είδους (πλήρης κάλυψη οχημάτων με αυτοκόλλητο – BIZZARE STICKERS), έκανε τα μαγικά του και το αποτέλεσμα τον δικαιώνει (γράφουμε καλά λόγια γιατί είναι και το αυτοκόλλητο μας, πάνω στο αμάξι).

Την προσπάθεια στηρίζουν ο μηχανικός Dimitris Skourlas και η ntts.gr, με τον προγραμματιστή ΕΥΤΥΧΗΣ ΜΠΡΙΛΛΑΚΗΣ και την Link ECU. Τα «θορύβια» τα έχει αναλάβει η GPexhaust και φυσικά οι Energie Racing Parts για όλα τα καλούδια του αγωνιστικού.

Την παροχή των αμέτρητων ελαστικών και για το 2019 έχει αναλάβει η Infinity Tyres και ο  Egglezopoulos Manolis, που στηρίζει την προσπάθεια του Ηρακλή εδώ και αρκετά χρόνια.

Υποστηρικτές της προσπάθειας είναι η Αξοτεχνική – Axotechniki, η Bardahl, η Racing Star και η Doxakis Custom Paint.

Φυσικά το automotopatras.gr θα είναι για ακόμα μία χρονιά δίπλα στην προσπάθεια του Έλληνα Αθλητή ως Χορηγός Επικοινωνίας, μαζί με το περιοδικό 4troxoi.

ΦΩΤΟ : Outlaw Drifters