Αρκετό το θέαμα στο Track Day της Κυριακής 12 Ιουλίου στην KartMania

Η ΦΙΛΜΠΑ και το “Straight Outta Patras” διοργάνωσαν την Κυριακή 12 Ιουλίου, Track Day  στην πίστα KartMania στα Βραχναίικα Πατρών, με την συμμετοχή να ξεπερνά κάθε προσδοκία.

Πάνω από 35 οδηγοί αυτοκινήτων και kart είχαν μια πρώτης τάξης ευκαιρία για προπόνηση στο ασφαλές περιβάλλον της πίστας, κάτω βέβαια από το Υγειονομικό Πρωτόκολλο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, λόγο Covid-19.

Οι οδηγοί – αθλητές μπόρεσαν και βελτίωσαν ή και δοκίμασαν τις ικανότητές τους, με την πολύτιμη βοήθεια έμπειρων ανθρώπων του χώρου, στην  στην όμορφη και φιλόξενη Αχαϊκή Πίστα.

Τις εντυπώσεις φυσικά έκλεψαν οι «Driftάδες» με τα καπνισμένα περάσματά τους, αλλά και όσοι κυνηγούσαν τον καλύτερο χρόνο προσπάθησαν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο χρονόμετρο.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι μετέχοντες προσαρμόστηκαν και αποδέχτηκαν τους όρους της Γενικής Γραμματείας και Υγειονομικού πρωτοκόλλου, με υποδειγματικό σεβασμό.

Τέλος για τους τυχερούς που συμμετείχαν και παρακολούθησαν το Track Day, το πληντύριο οχημάτων MANIAC WASHING (6ου Συντάγματος , Πάτρα)  πρόσφερε στους τρεις ταχύτερους ένα πλύσιμο μέσα έξω και ένα πέρασμα με τεφλόν.