Αντώνης Γατσούλας : Πολλά τα βάθρα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Jet Ski

Την Ελληνική σημαία στα βάθρα του Βαλκανικού Πρωταθλήματος Jet Ski σήκωσε και πάλι ο Πατρινός αναβάτης Αντώνης Γατσούλας, αφού σε διάστημα μικρότερο του ένα μήνα ανέβηκε 8 φορές στο βάθρο σε δύο αγώνες.

Ας ξεκινήσουμε από τον Αγώνα στο Primorstro της Βουλγαρίας που διεξήχθη στις 9 – 10 και 11 Αυγούστου με αθλητές από 5 χώρες να λαμβάνουν μέρος (Ελλάδα, Σερβία, Βουλγαρία, Ρουμανία και Τουρκία).

Ο Πατρινός αθλητής Αντώνης Γατσούλας μετά από ένα πιεστικό τριήμερο με όλα τα σκέλη του αγώνα κατάφερε να τερματίσει σε όλα με αποτέλεσμα την δικαίωση των κόπων του με 4 βάθρα. Αναλυτικά πρώτη θέση στην κατηγορία FREESTYLE και τρεις 3ες θέσεις στην κατηγορία RACING.

Λίγες μέρες πιο μετά στις 6 – 7 και 8 Σεπτεμβρίου ο Αντώνης βρέθηκε στην Σόφια και πήρε μέρος στον τελευταίο αγώνα του θεσμού από τους 11 που προσμετρούσαν, καταφέρνοντας και εκεί 4 βάθρα. Αναλυτικά πρώτη θέση στην κατηγορία FREESTYLE και τρεις 3ες θέσεις στην κατηγορία RACING.

Τελικός απολογισμός του Έλληνα αθλητή στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Jet Ski είναι μία δεύτερη θέση στην Κατηγορία FREESTYLE και τρίτη θέση στην κατηγορία RACING, μετά από την συμμετοχή του, στους 7 αγώνες από τους 11 του θεσμού.