Αφοί Φρούντα : Θα είμαστε στο 11o PICK – EKO RACING 100

Οι μέρες πλησιάζουν και το 11ο PICK EKO racing 100 είναι προ των πυλών, με περίπου 35 οδηγούς να ρίχνονται στην μάχη για το πολυπόθητο βάθρο.

Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΦΡΟΥΝΤΑ με έδρα την Πάτρα, θα εκπροσωπηθεί στον αγώνα, από τον Γιάννη Φρούντα ο οποίος θα συμμετάσχει στην κατηγορία Master και το νούμερο 350 στα πλαστικά του, με σοβαρές πιθανότητες για διάκριση και βάθρο.

Ο Γιάννης αν και σχετικά νέος στον χώρο είναι αρκετά γρήγορος, κάτι που απέδειξε στον διπλό αγώνα του IAME στο καρτόδρομο όπου ανέβηκε βάθρο. Θα συμμετάσχει με την ομάδα GRT και είναι αθλητής του ΑΟΠ.

 

Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΦΡΟΥΝΤΑ στην Πάτρα δραστηριοποιείται στην εμπορία και διάθεση κουφωμάτων αλουμινίου, καθώς και στη δημιουργία μεταλλικών κατασκευών. Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 1992 από τον πατέρα των σημερινών ιδιοκτητών, Φρούντα Αθανάσιο. Από το 2010 έως και σήμερα, την εταιρεία διευθύνουν οι Νίκος και Γιάννης Φρούντας, αναβαθμίζοντας διαρκώς την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και των προϊόντων.
Όλοι όσοι εργαζόμαστε στην επιχείρηση ΑΦΟΙ ΦΡΟΥΝΤΑ, έχουμε ως βασικό μας μέλημα την άριστη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη. Η συνεργασία μας μαζί σας δεν σταματά στην εγκατάσταση των κουφωμάτων αλουμινίου. Συνεχίζουμε πάντοτε δίπλα σας με οργανωμένο τμήμα service, που αναλαμβάνει την εξυπηρέτηση μετά την πώληση (after sales service).
Απευθυνθείτε στην εταιρεία μας στην Πάτρα, για κουφώματα αλουμινίου από κορυφαίες εταιρείες του χώρου (ALUMIL, EUROPA, ELVIAL), καθώς και για μεταλλικές κατασκευές στα μέτρα σας. Στους πελάτες μας συγκαταλέγονται: ιδιώτες, πολιτικοί μηχανικοί, αρχιτέκτονες, τεχνικές εταιρείες, εργολάβοι, επαγγελματίες του ιδιωτικού τομέα και δημόσιοι φορείς.
Η επιχείρηση αναλαμβάνει παράλληλα και κάθε διεκπεραίωση που σχετίζεται με το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον». Αναβαθμίζουμε την κατοικία σας ενεργειακά, εξασφαλίζοντας για εσάς μείωση στο κόστος θέρμανσης! Επικοινωνήστε μαζί μας, για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε. Βρισκόμαστε στο πλευρό του πελάτη, δίνοντας εγγυημένες λύσεις, που κάνουν τη διαφορά.