Με 4 Αθλητές η Πάτρα στην Ανάβαση Ριτσώνας

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκινάει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων, καθώς η πρώτη ανάβαση της χρονιάς συγκέντρωσε 123 συμμετοχές! Η Ανάβαση Ριτσώνας θα διεξαχθεί το διήμερο 8 και 9 Απριλίου και την ευθύνη της διοργάνωσης έχει και φέτος το Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (ΑΣΜΑ). Στο πλευρό του θα βρίσκεται ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης Πολιτισμού Περιβάλλοντος Χαλκίδας (Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.), στηρίζοντας έμπρακτα το σημαντικό αυτό γεγονός για την ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας. Παράλληλα, για δεύτερη συνεχή χρονιά, ο αγώνας της Κυριακής θα μεταδοθεί ζωντανά από το STAR Κεντρικής Ελλάδας που εκπέμπει πανελλαδικά.

Το πρωί του Σαββάτου 8 Απριλίου και συγκεκριμένα στις 10.30 είναι προγραμματισμένες να διεξαχθούν οι χρονομετρημένες δοκιμές, ενώ νωρίτερα (08.00-09.30) θα έχει προηγηθεί ο τεχνικός έλεγχος των αυτοκινήτων. Τα δύο σκέλη του αγώνα θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 8 Απριλίου στις 10.30. Υπενθυμίζεται πως ο δρόμος θα κλείσει στις 09.30 για τους θεατές.

Η Πάτρα θα «τρέξει» με 4 Αθλητές από την ΦΙΛΜΠΑ στον πρώτο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Με το νούμερο 14 ο Θέος Κίμωνας με PEUGEOT 106 S16 θα τρέξει με στόχο το βάθρο στην Ν/2, αφού πλέον το αμάξι είναι ανταγωνιστικό. Με το νούμερο 34 ο Μυλωνάκος Θεόδωρος με PEUGEOT 106 S16 θα συμμετάσχει στην Α/6, ενώ με το νούμερο 48 ο Χατούπης Σταύρος με το πλήρως ανανεωμένο OPEL CORSA KIT CAR θα κυνηγήσει το βάθρο της Α/7. Ο Παρθένης Παναγιώτης με το MITSUBISHI LANCER EVO 9  θα τρέξει στην FST με το νούμερο 88 στις πόρτες του και θα παλέψει με τα θηρία της κατηγορίας.