Το Radio Star επιστρέφει πιο δυνατό από ποτέ

Το πρώτο ηχοσύστημα για αυτοκίνητο παρουσιάστηκε το 1930 από την Galvin Manufacturing Corporation και ήταν ραδιόφωνο της Motorola. Όπως φυσικά φαντάζεστε από τότε ο τομέας αυτός έχει περάσει από 40 κύματα μέσα από τα χρόνια της ύπαρξης την αυτοκινητοβιομηχανίας.

Στην Πάτρα για την απλούστευση και την κατανόηση αλλά και την ικανοποίηση κάθε μορφής απορίας και απαίτησης, επέστρεψε το Radio Star.

Ένα κατάστημα που έχει γράψει την δική του ιστορία στα βάθη των χρόνων της πόλης μας, κάνει το come back έχοντας συγκεντρώσει από τα πρώτα και όλας νέα του βήματα την δυνατότερη ομάδα της περιοχής.

Το Radio Star πλέον εδρεύει στην Οδό Αγ. Σοφίας 52 σε έναν νέο υπερσύγχρονο χώρο, όπου παρέχονται υπηρεσίες αναβάθμισης του ηχοσυστήματος του αυτοκινήτου σας, service, τοποθέτησης φώτων xenon, συναγερμών και ασφάλιση οχημάτων.

Στις λίγες μόλις μέρες λειτουργίας του νέου καταστήματος η εταιρεία μας έχει ήδη εξασφαλίσει την αποκλειστική αντιπροσώπευση μερικών των μεγαλύτερων εταιρειών του χώρου, τις οποίες και σύντομα θα αυξήσουμε.

Σύντομα θα έχετε νέα για τα εγκαίνια του νέου καταστήματος μας που θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου στην Αγ. Σοφίας 52.