Θα γίνω λίγο κακός : Σε παρακαλώ …. κάνε μου την χάρη

Καλέ μου άνθρωπε – οδηγέ. Κάνε μου την χάρη και απόλαυσε τις γιορτές του Πάσχα. Βάλε στο μυαλό σου ότι από το Πάσχα του 2017 θες να θυμάσαι μόνο όμορφες στιγμές.

Αυτές τις μέρες τις κορύφωσης του Χριστιανισμού σχεδόν όλοι μας έχουμε γίνει μάρτυρες κάποιου τροχαίου δυστυχήματος. Όπως είναι λογικό η κίνηση στους Ελληνικούς (πολύ κακούς) δρόμους αυξάνεται κατακόρυφα με τους Έλληνες να ζητούν την επιστροφή στα «πάτρια εδάφη» για τον εορτασμό και τα καθιερωμένα έθιμα.

Πρόσεξε. Δεν θα σε μαλώσει κανείς αν φτάσεις 20 λεπτά αργότερα και επιστρέψεις μισή ώρα πιο μετά. ΚΑΝΕΝΑΣ. Ίσα ίσα που θα χαρούν πολλοί. Βάλε στο μυαλό σου αυτούς που θα χαρούν όταν σε δουν και οδήγα με αυτούς στο πίσω μέρος του μυαλού σου.

Ο δρόμος δεν είναι πίστα Αγώνων. Φτάσε 20 λεπτά αργότερα. Δεν τρέχει κάτι. Πίστεψέ με. Σκέψου τι θα γίνει αν δεν φτάσεις καθόλου. Το ξέρω είμαι κακός, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Ακολούθα τις πολύ απλές οδηγίες που μας χάρισε το ΙΟΑΣ Πάνος Μυλωνάς που θα βρεις μέσα σε αυτό το ένθετο. Δεν στοιχίζουν ΤΙΠΟΤΑ και σώζουν ζωές.

Και πάντα να θυμάσαι ότι είναι μαγκιά να φοράς Ζώνη και Κράνος

Το automotopatras.gr σας εύχεται καλό Πάσχα με υγεία χαρά και καλή επιστροφή.