Θα γίνω λίγο κακός : Ο Σωκράτης είχε πει “Η μόνη αληθινή σοφία είναι η γνώση ότι δε ξέρεις τίποτα.”

Του Μάρκου Καπετανάκη

 

Ένα από τα πολλά γνωμικά που είπε ο Έλληνας φιλόσοφος της αρχαιότητας Σωκράτης ήταν και αυτό του τίτλου που έλεγε : “Η μόνη αληθινή σοφία είναι η γνώση ότι δε ξέρεις τίποτα.”.

Αν αναρωτιέστε τι σχέσει έχει αυτό με τον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό, είναι εύλογο και θα σας λυθεί η απορία, διαβάζοντας τις πιο κάτω γραμμές.

Την Πέμπτη 5 Μαρτίου στα πολύπαθα γραφεία της ΟΜΑΕ, πραγματοποιήθηκε η τρίτη συνεδρίαση του νέου ΔΣ, όπου αυτή τη φορά είχε ως κεντρικό θέμα τον ορισμό Προέδρου ΕΠΑ.

Μια θέση για την οποία είχαν ακουστεί πολλά ονόματα στα “πηγαδάκια” εντός και εκτός ΟΜΑΕ, με υποψηφίους όπως οι Νίκος Πασσαλής, Μανώλης Χαλιβελάκης, Κατερίνα Χαλιβελάκη, Παύλος Χουρδάκης, “ΙΑΒΕΡΗΣ jr”, “Στρατισσίνο”, Μανώλης Μακρινός κά.

Όπως αντιλαμβάνεστε η θέση του Πρόεδρου της ΕΠΑ, ειδικά τούτη τη χρονική στιγμή ίσως είναι η πιο “καυτή”, αφού με δεδομένο πως οι κανονισμοί θα αλλάξουν στο ελάχιστο, λόγο περιορισμένου χρόνου, αλλά και με το πρόγραμμα ήδη να έχει ανακοινωθεί, η αλήθεια είναι πως ο νέος Πρόεδρος έχει μόνο να “τρέξει” τα πεπραγμένα.

Κατά την διάρκεια του Διοικητικού Συμβουλίου και με κακά τα ψέματα, το κλίμα να είναι υπέρ του Μανώλη Χαλιβελάκη, η κ. Κορίνα Φατούρου έφερε τα πάνω κάτω, θέτοντας στο τραπέζι το όνομα του Πρωταθλητή Σωκράτη Τσολακίδη.

Προς στιγμήν επικράτησε πανικός στην αίθουσα, αφού πραγματικά η συγκεκριμένη πρόταση τάραξε τα νερά, με ένα πρόσωπο το οποίο δεν είχε συζητηθεί καθόλου στους διαδρόμους του ποδηλατοδρομίου.

Η ψηφοφορία κατέληξε με 7 ψήφους υπέρ για τον Σωκράτη Τσολακίδη, δύο υπέρ του Μανώλη Χαλιβελάκη και δύο υπέρ του Στρατή Χατζηπαναγιώτου.

Ας ελπίσουμε λοιπόν πως ο Σωκράτης Τσολακίδης θα ασπαστεί αρκετά από γνωμικά, από τον συνονόματό του, αρχαίο φιλόσοφο και θα διοικήσει την ΕΠΑ και τους Ελληνικούς Αγώνες για τους επόμενους 8 περίπου μήνες, μέχρι τις επόμενες εκλογές με σύνεση, αφού πολλά είναι τα προβλήματα και υπάρχει ελάχιστος χρόνος.

Σύντομα ο νέος Πρόεδρος ΕΠΑ θα ανακοινώσει και την σύσταση των μελών της ΕΠΑ αλλά και των λοιπών επιτροπών.

 

Από εμάς……καλή δύναμη CHAMP………..