Στο 4ο σκαλί του βάθρου ο Χαντζάρας. Δυνατή η Ελληνική αποστολή

Ολοκληρώθηκε ο ο 6ος γύρος του King of Europe Drift Pro Series στην Γερμανία με τα ελληνικά πληρώματα να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό. Οι Έλληνες οδηγοί πάλεψαν και έδειξαν ότι το ελληνικό Drift μπορεί να σταθεί επάξια σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις και πρωταθλήματα.

Η ομάδα #Team22 με οδηγό τον Έλληνα πρωταθλητή Χρήστο Χαντζαρά μετά από σκληρές μάχες στην φάση των 16 κατέκτησε την 4 θέση της γενικής κατάταξης μετά από 2 λάθη στην φάση των ημιτελικών και του Μικρού Τελικού. Ο Χρήστος κάνοντας όλο το διήμερο καταπληκτικά περάσματα με μεγάλες γωνίες και πολλά χιλιόμετρα, μάλλον δεν κατάφερε να συγκεντρωθεί όσο έπρεπε στο “90΄”, ολοκληρώνοντας των Αγώνα στην 4η θέση, σηκώνοντας για μία ακόμη φορά την Ελληνική σημαία ψηλά. 

Η ομάδα#Stavros8Grillis και ο νεότερος Έλληνας Drifter Σταύρος Γρύλλης, τερμάτισε στην 7η θέση γενικής στην κατηγορία PRO, με τον 15 χρόνο Αθλητή να γράφει την δική του ιστορία. Ο Σταύρος άνετα θα μπορούσε να τερματίσει πιο ψηλά, αν η μοίρα δεν τον οδηγούσε αντιμέτωπο με τον ομόσταυλό του Χρήστο Χαντζαρά στην φάση των “8”.

Τέλος o άτυχος της παρέας Τάκης Κωνσταντάρας, με την ομάδα #TakisAE86 δεν μπόρεσε να δείξει αυτό που πραγματικά μπορεί έπειτα μετά από επαναλαμβανόμενες ατυχίες .

Η συνέχεια θα δοθεί σε 1 μήνα στην Αυστρία για τον 7 αγώνα του King of Europe Drift Pro Series με τους Ηρακλή Λεοντή, Σταύρο Γρύλλη και Χρήστο Χαντζαρά να είναι με το μυαλό ήδη εκεί. 

FOTO credits : TSH Design