Στην 2η θέση ο Κίμωνας Θέος στο Fia Hill Climb Masters

Με τα δύο σκέλη των χρονομετρημένων δοκιμών ξεκίνησε το FIA Hill Climb Masters 2018 στο Gubbio της Ιταλίας, και η οκτάδα των οδηγών της ελληνικής εθνικής ομάδας κινήθηκε σε αναγνωριστικό, αλλά και αρκετά σβέλτο, ρυθμό.

Μια συμμετοχή που ξεχωρίζει είναι αυτή του Κίμωνα Θέου της ΦΙΛΜΠΑ, που μετά τα δοκιμαστικά βρίσκεται στην 2η θέση της κατηγορίας U25 (κάτω από 25 χρονών), όπου συμμετέχουν Οδηγοί με ΠΟΛΥ πιο δυνατά αυτοκίνητα.

Ο Κίμωνας Θέος, ανέφερε : «Η διαδρομή ήταν απολαυστική, τεχνική, γρήγορη, με καλό κράτημα της ασφάλτου. Η κατηγορία δεν έχει κυβισμό ή κάποια όρια. Το δικό μας αυτοκίνητο είναι σίγουρα υποδεέστερο από τα υπόλοιπα της κατηγορίας μας, αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και ό,τι έρθει».

Τον Κίμωνα υποστηρίζουν : Mr Burger, Tsourgiannis MotorSport, Χατούπης – Λαμπρόπουλος, PICK, rallyshop.gr, Peteformance Service.

Δίπλα του στην Ιταλία και την πραγματικά μεγάλη προσπάθεια του, είναι ο πατέρας του Αποστόλης Θέος, ο μάστοράς του Δημήτρης Τσούργιαννης και ο μηχανικός Παντελής Τζικόπουλος.