Στέλιος Καγιάφας : Ο Αλυτάρχης που ανέβασε το επίπεδο των Ελληνικών αγώνων

Ο Πατρινός επιχειρηματίας, πρώην οδηγός αγώνων καρτ και τωρινός αλυτάρχης των Ελληνικών αγώνων Στέλιος Καγιάφας, είναι ο συναθλητής και φίλος, που όλοι θα θέλαμε να είχαμε, για την μάχη του για το ευ αγωνίζεσθε σε έναν ιδιαίτερα ανταγωνιστικό χώρο.
Αποτελεί το πρόσωπο των αγώνων τα τελευταία χρόνια έχοντας αναλάβει το δύσκολο και απαιτητικό ρόλο του αλυτάρχη σε όλους τους αγώνες Karting με ιδιαίτερη επιτυχία.
Δεν είναι μόνο οι γνώσεις του για το μηχανοκίνητο αθλητισμό και ειδικά η εμπειρία του στους αγώνες Karting που τον καθιστούν αναπόσπαστο στέλεχος των αγώνων αλλά και η αδιάλλακτη αμεροληψία του απέναντι σε κάθε αγωνιζόμενο.
Σε μια περίοδο όπου το καρτ βρέθηκε στα χειρότερα του ο Στέλιος Καγιάφας έχοντας κρεμάσει τα γάντια του ανέλαβε να διασφαλίσει την αξιοκρατία σε έναν χώρο που λατρεύει να υπηρετεί, μακρυά από οποιαδήποτε προσωπική επιδίωξη και ουσιαστικό όφελος.
Σίγουρα δεν ήταν αλάνθαστος καθώς δεν είχε και την καλύτερη βοήθεια από τους κριτές και τα μέσα που τον πλαισίωναν στους αγώνες, αλλά στάθηκε πάντα στο ύψος των περιστάσεων κάνοντας ότι καλύτερο περνούσε από το χέρι του για την καλύτερη δυνατή διεξαγωγή των αγώνων.
Αν την νέα χρονιά πλαισιωθεί από έμπειρους κριτές και κάμερες βιντεοσκόπησης κατά την διάρκεια των αγώνων η αξιοκρατία στους αγώνες θα φτάσει στο μέγιστο βαθμό.
Η βράβευση του από τους διοργανωτές του D Cup Challenge στην Πάτρα είναι μια μικρή αλλά ουσιαστική αναγνώριση απέναντι σε έναν άνθρωπο του καρτ που ελπίζουμε να συναντάμε για πολλά χρόνια ακόμα στις Ελληνικές πίστες.