ΣΟΑΑ : Ένα ερωτηματολόγιο ειδικά για τους οδηγούς

Ένα πολύ όμορφο και έξυπνο ερωτηματολόγιο απέστειλε ο ΣΟΑΑ προς τους οδηγούς που μετέχουν στα Ελληνικά Πρωταθλήματα Αυτοκινήτου, με στόχο την βολιδοσκόπηση του κλίματος, όσο αφορά την πρόθεση για την συμμετοχή τους στα προ ολίγων ωρών προκηρυχθέντα Πρωταθλήματα της ΟΜΑΕ, αλλά και όσο αφορά το μεγάλο πλήθος των αγώνων.

Πιο κάτω μπορείτε να δείτε την ειδική φόρμα για την συμπλήρωση του ερωτηματολογίου, αλλά και το ερωτηματολόγιο αυτούσιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες όμως η συντριπτική πλειοψηφία (πάνω από 90%) “ψηφίζει” πως δεν θα κάνει πολλούς αγώνες μέσα στο 2020 και πως το Πρόγραμμα είναι αρκετά “φορτωμένο” με πάρα πολλούς αγώνες.

Σίγουρα όμως θα περιμένουμε τα επίσημα αποτελέσματα της δημοσκόπησης από τον ΣΟΑΑ.

 

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε την ειδική πλατφόρμα.

 

Διαβάστε πιο κάτω αναλυτικά το ερωτηματολόγιο :

 

Ο Σ.Ο.Α.Α. καθ’ όλη την περίοδο της καραντίνας παρακολουθούσε τις οδηγίες των ειδικών και του Υπουργείου Αθλητισμού ενόψει της επανεκκίνησης των αγώνων. Αρχικά ο Σύνδεσμος συναίνεσε στην έναρξη των αγώνων από τον Σεπτέμβρη, σύμφωνα με τις παραπάνω οδηγίες, πάντα όμως υπό την αίρεση ότι αν αλλάξουν οι συνθήκες το «πράσινο φως» να δοθεί πιο νωρίς. Πράγματι με μια εντυπωσιακή πρόοδο σχετικά με την καταπολέμηση του COVID-19 στην Ελλάδα, καταφέραμε να πάρουμε το «πράσινο φως» μαζί με όλα τα άλλα αθλήματα, ώστε να μπορούν ξανά να διοργανώνονται αγώνες πάντα με την ευαισθησία και την προσοχή που πρέπει να δείξουν όλα τα εμπλεκόμενα μέρη. Το «πράσινο φως» που ανάβει από την Πολιτεία, οφείλουμε να τύχει συντονισμένης υποδοχής από την Ομοσπονδία, τους αρμόδιους φορείς και τους οργανωτές των αγώνων, προκειμένου οι διοργανώσεις να είναι ασφαλείς και ουσιώδεις υπό αυτές τις νέες συνθήκες, οι οποίες ευχόμαστε να είναι προσωρινές.

Τώρα που το «πράσινο φως» έχει δοθεί από την Πολιτεία ήρθε η ώρα να ακουστεί η “φωνή” των οδηγών σχετικά με το κατά πόσο υπάρχει η δυνατότητα και η επιθυμία τους να ακολουθήσουν τα πρωταθλήματα που έχουν ανακοινωθεί στο σύνολό τους. Σχετικά με τα παραπάνω παρακαλούμε να απαντήσετε στα παρακάτω ερωτήματα, το αργότερο εντός της 16ης Ιουνίου, προκειμένου άμεσα να ακουστεί η φωνή μας:

 

Με δεδομένο πως το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε είναι “σφιχτό” όσον αφορά τις ημερομηνίες και οι αγώνες θα διοργανωθούν υπό το υγειονομικό πρωτόκολλο το οποίο αναμένουμε από την ΟΜΑΕ, με απουσία θεατών σε πρώτη φάση, συμφωνείτε με το συγκεκριμένο πρόγραμμα με έναρξη Ιούλιο του 2020 και κατά πόσο είστε διατεθειμένος και μπορείτε οικονομικά να ακολουθήσετε τη συντριπτική πλειοψηφία των πρωταθληματικών αγώνων στους οποίους θα συμμετέχετε; *
ΝΑΙ συμφωνώ και είμαι διατεθειμένος να συμμετέχω στους περισσότερους αγώνες
ΟΧΙ δεν συμφωνώ και δεν πρόκειται να συμμετέχω σε πολλούς αγώνες
Στο πλαίσιο μιας ιδιαίτερης χρονιάς όπως αυτή έχει διαμορφωθεί λόγω COVID-19 θα ήταν πιο εύκολο για εσάς να ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα με λιγότερους αγώνες; *
ΝΑΙ χρειάζονται λιγότεροι αγώνες.
ΟΧΙ δεν χρειάζονται λιγότεροι αγώνες.