Σύντομα η παρουσίαση του FABIA R5 και το πρόγραμμα του Τζαμπάζη

Η Skoda έχει εδραιωθεί για το καλά με τις καλές εμφανίσεις στην Πάτρα, αφού μετά την άριστη επίδοση του Λάμπρου Αθανασσούλα στο Ράλι Ακρόπολις, έρχεται η ανακοίνωση από τον Διαμαντή Τζαμπάζη.
Ο Θεσσαλονικιός οδηγός μαζί με τον συνοδηγό του Χρήστο Κουζιώνη, θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας σε δύο αγώνες επί ιταλικού εδάφους και δύο αγώνες του WRC. Έτσι για την ιστορία θα γίνουν το πρώτο Ελληνικό πλήρωμα που θα συμμετάσχει προγραμματισμένα σε κορυφαίους αγώνες του εξωτερικού
Αυτό εν μέρει μας στενοχωρεί αφού το αμάξι δεν το έχουν απολαύσει στην Ελλάδα, αλλά χαλάλι για τόσο καλά οργανωμένη και σωστή προσπάθεια του Ελληνικού πληρώματος.
Η ομάδα TRT (Tzampazis Racing Team) θα ανακοινώσει την παρουσίαση του αυτοκινήτου πολύ σύντομα σε περιοχή γνωστή για την παράδοσή της στους Αγώνες. Λεπτομέρειες θα ανακοινώσουμε σύντομα αφού το event θα γίνει περίπου στο τέλος του μήνα, κατ’ αποκλειστικότητα στα μέλη και τους φίλους του Skoda Club Πελοποννήσου. Κατά το event της παρουσίασης, το Skoda Club Πελοποννήσου έχει ετοιμάσει και πολλές εκπλήξεις, όπως την κλήρωση μπουφάν, μπλούζας και σκούφου της ομάδας Tzampazis racing team, μαζί με πολλά άλλα.
Σύμφωνα λοιπόν με αυτό το πρόγραμμα που ανακοίνωσε η TRT οι Τζαμπάζης – Κουζιώνης θα ταξιδέψουν στην Ιταλία, όπου στις 17-18 Ιουνίου θα συμμετέχουν στο Rally Della Marca Trevigiana. Ο αγώνας είναι ο 4ος του Campionato Italiano WRC και διεξάγεται στην Βόρεια Ιταλία κοντά στην πόλη Τρεβίζο.
Η δεύτερη επίσκεψη στην Ιταλία θα είναι για το Rally di Casentino στην Τοσκάνη, κοντά στην Φλωρεντία, αγώνα ο οποίος προσμετρά τόσο στο ιταλικό international cup με οδηγούς όπως ο Luca Rossetti, όσο και στο Mitropa 2016 ένα διεθνή θεσμό με αγώνες σε αρκετές ευρωπαϊκές πόλεις που διεξάγεται με αναγνώριση από την FIA.
Αφού ολοκληρωθεί το πρόγραμμα στην Ιταλία έρχονται για το ελληνικό δίδυμο με το Skoda Fabia R5δύο σπουδαίοι ασφάλτινοι αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Το Ράλι Γερμανίας με τις στενές ασφάλτινες διαδρομές και τις παγίδες τους και το Ράλι Καταλονίας με ταχύτατες και απαιτητικές ειδικές διαδρομές.
Περισσότερες πληροφορίες: www.skodaclubpeloponnhsou.gr