Ρέκκας εναντίον Μιχελακάκη : Μας αποκαλέσατε “πελατάκια”

Την Παρασκευή 17 Μαΐου πραγματοποιήθηκαν οι Απονομές της ΟΜΑΕ για τους Πρωταθλητές, τους Κυπελλούχους και τους Επαθλούχους του 2018, με αρκετά μεγάλη καθυστέρηση όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος ο Πρόεδρος της ΟΜΑΕ, ζητώντας την κατανόηση του κοινού, λόγο φόρτου εργασίας, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Το κλίμα ευχάριστο, αφού την ημέρα αυτή την περίμεναν πολλοί, για να βραβευτούν οι κόποι και οι θυσίες μια ολόκληρης χρονιάς.

Κατά την διάρκεια των βραβεύσεων των Αναβάσεων ζήτησε το λόγο ο Πρόεδρος του ΣΟΑΑ κ. Μάριος Ηλιόπουλος εμφανώς απογοητευμένος, αφού δεν προσκαλέστηκε ώστε να χαιρετήσει την τελετή λέγοντας ανάμεσα στα όσο σοφά είπε : ” Να μονιάσουμε, όλες οι πλευρές του Ελληνικού Μηχανοκίνητου Αθλητισμού”.

Στην απάντησή του ο Πρόεδρος της ΟΜΑΕ ανέφερε : ” Αυτό δεν γίνεται”.

Αμέσως ακούστηκε από το αμφιθέατρο μια φωνή να λέει : “Όντως αυτό δεν γίνεται, γιατί μας θεωρείται πελατάκια”. Η φωνή ήταν του κ. Ρέκκα Νίκου (δεν νομίζουμε ότι χρειάζονται συστάσεις).

Ακολούθησε μια μικρή αναταραχή, με τον Πρόεδρο του ΣΟΑΑ να αναλαμβάνει τον ρόλο Πυροσβέστη ώστε να μην “χαλάσει” αυτή η γιορτή.

 

Το automotopatras.gr μίλησε με τον κ. Ρέκκα Νίκο και αποκαλύπτει την πηγή αυτής της έντονης δυσανασχέτησης του.

Σε αγώνα στα Μέγαρα όπου ο κ. Ρέκκας ήταν θεατής, είχε μια συζήτηση με τον Πρόεδρο της ΟΜΑΕ για την λάθος ημερομηνία της Ανάβασης Διονύσου που ήταν αρχικά προγραμματισμένη να γίνει στις 25 Μαρτίου. Ο κ. Μιχελακάκης τότε προκάλεσε τον κ. Ρέκκα να συμμορφωθεί, ενώ ο “ακόλουθος” του κ. Γιώργος Παυλόπουλος τον απεκάλεσε “πελατάκι” και υποζύγιο της Παναγιώτας Δελαγραμμάτικα, χωρίς να υπάρξει η παραμικρή αντίδραση από τον Πρόεδρο.