Ράλλυ Φθιώτιδος : Αντί για γάμο, κάθονται στο μπάκετ ο Βασίλης και η Ελένη

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για το 37ο Ράλλυ Φθιώτιδος που θα διεξαχθεί στις 19-20 Σεπτεμβρίου με επίκεντρο την πόλη της Λαμίας, υπό την διοργάνωση του Αθλητικού Σωματείου “Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Λαμίας” (Α.Λ.Α.Λ.).

Με το Νο 39 στις πόρτες θα συμμετάσχουν οι Ντέρμας Βασίλης – Παρασκευοπούλου Ελένη με το ολοκαίνουργιο Opel Ascona τους, αφού οι συνθήκες (Covid-19) δεν τους επέτρεψαν να πραγματοποιήσουν τον γάμο τους και να τον αναβάλουν.

Εμείς ευχόμαστε σύντομα το ζευγάρι να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, με όλους τους φίλους και τους συγγενείς δίπλα τους και να έχουν έναν καλό τερματισμό.

 

Ο Βασίλης δήλωσε :

” Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα τρέξουμε σε αυτόν τον απαιτητικό αγώνα. Εμείς θέλουμε να δοκιμάσουμε το αυτοκίνητο μιας και είναι καινούργιο. Στόχος μας είναι να το διασκεδάσουμε και να τερματίσουμε χωρίς προβλήματα.”
Η Ελένη δήλωσε :
” Ο αγώνας είναι πολύ απαιτητικός, δεν έχουμε ξανά τρέξει σε αυτές τις ειδικές διαδρομές της Λαμίας και είναι πρωτόγνωρες για εμάς. Στόχος μας είναι να τερματίσουμε και να περάσουμε όμορφα!”