Ράλλυ Κένταυρος

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ θα συνεχιστεί στις 4-5 Ιουνίου στο πανέμορφο Πήλιο, με τη διεξαγωγή του πρώτου ασφάλτινου γύρου της φετινής χρονιάς.

Ο λόγος για το Ράλλυ Κένταυρος, που επιστρέφει μετά από τρία χρόνια στο ημερολόγιο του Πρωταθλήματος Ράλλυ και αναμένεται να προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις στους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού και των αγώνων ράλλυ ειδικότερα. Τη διοργάνωση του αγώνα έχει αναλάβει το Σωματείο “Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου” (Λ.Α.Β.) και άπαντες αναμένουν έναν θεαματικό αγώνα σε γνωστές και αγαπημένες ειδικές διαδρομές.

Η φετινή έκδοση του Ράλλυ Κένταυρος δε διαφοροποιείται από παλαιότερες χρονιές, αφού διατηρεί τα δυνατά στοιχεία που είχε και στο παρελθόν. Οι διαδικασίες που αφορούν στον αγώνα θα ξεκινήσουν το Σάββατο 4 Ιουνίου, με τη διεξαγωγή του Τεχνικού και Διοικητικοί Ελέγχου στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, που βρίσκεται στην παραλία του Βόλου, από τις 11:00 έως τις 14:00, ενώ το βράδυ και πιο συγκεκριμένα στις 20:30, θα διεξαχθεί η Πανηγυρική Εκκίνηση. Την Κυριακή 5 Ιουνίου, θα αντηχήσουν στο βουνό των Κενταύρων οι ήχοι από τους κινητήρες των αγωνιστικών αυτοκινήτων, με την εκκίνηση του πρώτου αυτοκινήτου να γίνεται στις 09:00 από τον Βόλο. Έπειτα, τα πληρώματα θα κατευθυνθούν στην πρώτη από τις 3 επαναλαμβανόμενες ειδικές διαδρομές του αγώνα, την γνωστή “Αλυκόπετρα” που έχει μήκος 11 χιλιομέτρων, ενώ εν συνεχεία θα αγωνιστούν στο δημοφιλές και απαιτητικό “Καράβωμα” των 17,8 χιλιομέτρων, για να ολοκληρώσουν το σκέλος με την ειδική διαδρομή “Κισσός”, που έχει μήκος 9 χιλιομέτρων.  Ο τερματισμός, θα πραγματοποιηθεί στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας την Κυριακή 5 Ιουνίου στις 14:30.

Ο χώρος του ενδιάμεσου Service θα βρίσκεται στα Parking του Χιονοδρομικού Κέντρου Αγριόλευκες, ενώ το Αρχηγείο του αγώνα θα στεγάζεται στο Ξενοδοχείο Park, που βρίσκεται στον Βόλο.

 

Πληροφορίες: 24210 55339, 6947156759, 6944590640

Ιστοσελίδα: www.lavolos.gr

Email: lavolos@otenet.grlavolosclub@gmail.com

 

Τρόποι δήλωσης συμμετοχής:

1. Εκτυπώνοντας την φόρμα δήλωσης συμμετοχής η οποία υπάρχει στην ιστοσελίδα και αποστέλλοντας την με FAX στο 24210 55339.

2. Καθημερινά στα γραφεία της Λέσχης, μετά τις 19:00.

3.Τηλεφωνικά στο 24210 55339.

* Για να γίνει δεκτή η δήλωση συμμετοχής, θα πρέπει να συνοδεύεται από παράβολο τραπέζης.

 

Δήλωση συμμετοχής

Πρόγραμμα

Ωράριο

Χάρτης

Λογότυπο αγώνα