Ράλλυ Κένταυρος 2016

Η Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο αγώνας του Ράλλυ Κένταυρος 2016, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 4 & 5 Ιουνίου με κέντρο την πόλη του Βόλου και με πεδίο μάχης το μυθικό βουνό των Κενταύρων, το Πήλιο, τελεί υπό την αιγίδα του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ του Δήμου Βόλου και της ΠΕ Μαγνησίας, οι οποίοι βρίσκονται πάντα στο πλευρό της Λ.Α. ΒΟΛΟΥ και αποτελούν εχέγγυο για την άρτια προετοιμασία και διεξαγωγή του αγώνα, που με την επιστροφή του μετά από τρία χρόνια αναμένεται να φέρει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος το Βόλο και το Πήλιο σε ό,τι αφορά το μηχανοκίνητο αθλητισμό. 

Ο φετινός αγώνας σχεδιάστηκε στην ίδια δομή με παλαιότερες διοργανώσεις, είναι Ευέλικτος – Οικονομικός – Ανταγωνιστικός – Ποιοτικός και προπάντων ασφαλής.

Το αγωνιστικό διήμερο ξεκινά με τον τεχνικό έλεγχο των αυτοκινήτων στην παραλία του Βόλου (Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας) το Σάββατο 4 Ιουνίου το πρωί από τις 11:00 έως τις 14:00 και εν συνεχεία στις 20:30 οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά όλα τα πληρώματα του Ράλλυ Κένταυρος κατά τη διάρκεια της πανηγυρικής εκκίνησης.

Ο αγώνας περιλαμβάνει τρεις επαναλαμβανόμενες ειδικές και οι πρώτοι αγωνιστικοί ήχοι θα ακουστούν την Κυριακή 5 Ιουνίου στις 09:00 το πρωί, με την εκκίνηση του πρώτου αγωνιστικού αυτοκινήτου από το Βόλο και στη συνέχεια η διεξαγωγή της 1ης ειδικής διαδρομής <Αλυκόπετρα> μήκους 11 χλμ, εν συνεχεία το απαιτητικό <Καράβωμα> μήκους 17,8 χλμ και κλείσιμο του πρώτου σκέλους με την ειδική του <Κισσού> μήκους 9 χλμ.

Ενδιάμεσο σέρβις στα Parking του Χιονοδρομικού κέντρου Αγριόλευκες. Το αρχηγείο του Ράλλυ Κένταυρος θα είναι στην πόλη του Βόλου και το Ξενοδοχείο Park, ενώ ο τερματισμός θα λάβει χώρα, το μεσημέρι της Κυριακής στις 14:30 στην παραλία του Βόλου (Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας).

Επίσης, υποστηρικτής της όλης εκδήλωσης θα είναι, και ο Δήμος Ζαγοράς-Μουρεσίου, που σε ποσοστό 80%, εντός των συνόρων του Δήμου θα  πραγματοποιηθούν οι ειδικές διαδρομές του αγώνα, μιας και αυτές είναι από τις καλύτερες και πιο αγαπημένες σε οδηγούς και θεατές. Χορηγός του αγώνα η AEGEAN ΚΑΡΑΛΗΣ.

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του καλοκαιριού λοιπόν, στη καλύτερη εποχή του χρόνου, μην ξεχάσετε το ραντεβού με το θέαμα, είτε ανήκετε στους συμμετέχοντες, είτε στους φίλους του σπορ.

Ξενοδοχεία