“Χαιρετάει” την Scuderia o Sebastian Vettel;

Ο Sebastian Vettel, όπως όλα δείχνουν θα φύγει από τη Ferrari στα τέλη του 2020, με τα Παγκόσμια ΜΜΕ να έχει πάρει φωτιά, κάνοντας σενάρια για την μεταγραφική περίοδο. 

Σήμερα, αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση της Ferrari, για το αν αληθεύουν τα σενάρια, ενώ μάλλον ο Vettel θα δει την πόρτα της εξόδου, γενικότερα από τον χώρο της F1.
Με δεδομένα πως η “πόρτα” της Mercedes είναι κλειστή και με την Red Bull να έχει πρωτοκλασάτα ονόματα, δεν μπορούμε να φανταστούμε κάποιο σενάριο. Άλλωστε δεν μας ακούγεται και λογικά να δούμε τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή σε ρόλο “δεύτερου” οδηγού σε κάποια από τις μεγάλες ομάδες, ούτε να οδηγάει μονοθέσιο με ανταγωνιστικό.
Η άφιξη του Leclerc, όπως όλα δείχνουν στένεψε τα περιθώρια, με την Ιταλική φίρμα να κοιτάει και λίγο προς το μέλλον, δημιουργώντας το σχετικό άγχος στον Γερμανό οδηγό, με αποκορύφωση το τραγικό λάθος στην Βραζιλία, όπου ήρθαν σε επαφή τα δύο μονοθέσια.
Συνοψίζοντας είναι δεδομένο πως ο Charles Leclerc θα κατοικοεδρεύει μέχρι το τέλος του 2024 στην Ιταλία, ένα από τα πιο πιθανά σενάρια για την θέση δίπλα σε αυτόν είναι το όνομα του Ισπανού Carlos Sainz, που σήμερα είναι στο δυναμικό της McLaren, ενώ σαν δεύτερη επιλογή βάζουμε τον Daniel Ricciardo.