Πραγματοποιήθηκε η Συνέντευξη Τύπου του 6ου PMS

 

Η ΦΙΛΜΠΑ (Φίλοι Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Πάτρας), παραχώρησε Συνέντευξη Τύπου στο Επιμελητήριο Αχαίας σήμερα Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016 και ανακοίνωσε επίσημα την διοργάνωση του 6ου Patras Motor Show, όπου όπως τα τελευταία 4 χρόνια έτσι και φέτος θα διεξαχθεί στον Μώλο Αγ. Νικολάου.

Για το 2016 η Οργανωτική Επιτροπή του PMS ανακοίνωσε πως η ημερομηνία διεξαγωγής θα είναι στις 2 , 3 και 4 Σεπτεμβρίου με τον στόχο να ανεβαίνει ακόμα πιο ψηλά σε ποιότητα και θέαμα. Στο 6ο PMS Συνδιοργανωτής είναι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και η Αντιπεριφέρεια Νομαρχιακής Ενότητας Αχαίας, υπό την Αιγίδα του Δήμου Πατρέων και με την υποστήριξη του Ο.Λ.ΠΑΤΡΩΝ ΑΕ., του Εργαστηρίου Ηλεκτρομηχανικής Μετατροπής Ενέργειας του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ και του ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ.

Όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς μέσω της συνέντευξης τύπου, είχαν ως «σημαία» τους πως μέσα από τις δύσκολες συνθήκες που ζούμε θα πρέπει να μάθουμε να μην το βάζουμε κάτω και να προχωρούμε με αισιοδοξία κάνοντας αργά και σταθερά βήματα εμπρός. Η Πάτρα οφείλει να διατηρήσει την «μηχανοκίνητη παράδοσή της» αφού από την δεκαετία του 60 είναι πρωτοπόρος σε τέτοιου είδους διοργανώσεις. Η πόλη μας οφείλει να συνεχίσει την παράδοσή της και να συνεχίσει να είναι πόλος έλξης για τους χιλιάδες λάτρεις του μηχανοκίνητου Αθλητισμού.

 

Καπετανάκης Κυριάκος – Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής

Ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής ευχαρίστησε Δημόσια όσους τόσα χρόνια στηρίζουν την προσπάθεια της ΦΙΛΜΠΑ και ανέλυσε το Πρόγραμμα του 6ου Patras Motor Show. Τόνισε ότι είμαστε σχεδόν 30 μέρες από την εκδήλωση και πως είναι πολλά αυτά που πρέπει να γίνουν ώστε ακόμα ένα PMS να είναι επιτυχημένο στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό όπως αρμόζει στην Πάτρα και όπως επιβάλλει η ιστορία της ΦΙΛΜΠΑ. Η Πάτρα έχει τεράστια ιστορία στον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό και οφείλουμε να την διαιωνίσουμε, με ήθος, με αρχές, με ποιότητα και πολιτισμό. Δείξαμε τον δρόμο τα παλιά χρόνια. Το ίδιο θα κάνουμε και στη δύσκολη σημερινή εποχή.

Η ΦΙΛΜΠΑ με την πλέον μεγάλη εμπειρία της, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την πλήρη ασφάλεια του επισκέπτη, αλλά και την ανανέωση της Εκδήλωσης σε όλους τους τομείς. Φέτος παράλληλα με την Έκθεση θα διεξαχθεί και το 1ο DB Contest by PMS όπου αυτοκίνητα θα διεξαχθούν στις ανάλογες κατηγορίες για το καλύτερο ηχοσύστημα. Από το Πρόγραμμα δεν θα λείψει το Jet Ski Show και τις δύο μέρες όπου πέρυσι έκλεψε το χειροκρότημα από εκατοντάδες θεατές που το παρακολούθησαν.

 

Σάββατο 03 Σεπτεμβρίου 2016
10:00-14:00 Ζωντανή Ραδιοφωνική Εκπομπή από το χώρο του PMS

( ΣΚΑΙ Πάτρας – Μελωδία FM – Sport 24 FM – Palmos FM )

10:00-14:00 Db contest by 6o PMS : Semi Finals
18:00 Έναρξη έκθεσης – Freestyle JET SKI show
18:20 Παρουσίαση συμμετεχόντων
20:00 Εγκαίνια
20:30 Πολιτιστικά δρώμενα (Χορευτικά κ.α.)
21:30 Συναυλία
22:30 Dj’s Set
 
Κυριακή 04 Σεπτεμβρίου 2016
10:00 – 14:00 Ζωντανή Ραδιοφωνική Εκπομπή από το χώρο του PMS

( ΣΚΑΙ Πάτρας – Μελωδία FM – Σέντρα FM )

10:00-14:00  Db contest by 6o PMS : Finals
11:30 Παρουσίαση Απεγκλωβισμών και Πρώτων Βοηθειών από ΕΕΣ
12:30 Έναρξη Διαδικασίας Αξιολογήσεων “BEST of 2016”
13:30 Διαγωνισμός “Questions & Motors”
18:00 Freestyle JET SKI show
19:00 Show
19:30 Car & Motor Bike Presentation
20:00 Πολιτιστικά δρώμενα (Χορευτικά κ.α.)
20:30 Απονομές – Τελετή Λήξης
21:00 Συναυλία

 

 

            Καπετανάκης Νίκος – Υπεύθυνος Marketing

Ο Υπεύθυνος Marketing ανάπτυξε την δυνατότητα τεράστιας Πανελλήνιας προβολής για τις Τοπικές και μη επιχειρήσεις θέτοντας τον πήχη της επικοινωνίας της Εκδήλωσης πολύ ψηλά. Ανέφερε αναλυτικά τις επιλογές διαφημιστικής προβολής και τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να γίνει. Στόχος είναι να εναρμονιστούμε με το 2016 όπου η επικοινωνία είναι το Α και το Ω για όλους μας.

 

Η  ΦΙΛΜΠΑ με αναρτήσεις στο site του PMS www.automotopatras.gr/pms αλλά και στην σελίδα Patras Motor Show στο Facebook, κάνει γνωστές τις λεπτομέρειες της εκδήλωσης μέσω Δελτίων Τύπου και Πληροφοριών.

 

 

Χορηγοί Εκδήλωσης : CAFÉ MOLOS , E-PUMPS , ALFA HELLAS SECURITY, KATSIKIS DANCE

Χορηγοί επικοινωνίας :

TV: SUPERB,

ΡΑΔΙΟ: ΣΚΑΪ 89,4 , ΜΕΛΩΔΙΑ 100.4 FM,  ΠΑΛΜΟΣ 103,7 FM,

SPORT 24 104.1 FM,

Εφημερίδες : ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ , MATCH AXAIAS,

Περιοδικά: 4 ΤΡΟΧΟΙ, TRIP

Iισότοποι: 4TROXOI.GR, AUTOMOTOPATRAS.GR, THEBEST.GR, PATRASEVENTS.GR, TEMPO24GR, SKAIPATRAS.GR, NIGHTSTORIES.GR

 

Για περισσότερες πληροφορίες  και Δηλώσεις Συμμετοχής επικοινωνήστε στο 6906611682 κ. Καπετανάκη Μάρκο Γραμματέα της Εκδήλωσης.

Για θέματα MARKETING, Διαφημιστικής Υποστήριξης και Χορηγιών επικοινωνήστε στα τηλ. 2610-333077 & 6937699925 κον Καπετανάκη Νίκο και email : markoskapetanakis@hotmail.com.

Η Οργανωτική Επιτροπή ενημερώνει τους υποψήφιους Εκθέτες – Συμμετέχοντες ότι θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

 

Απο το ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ 6ου  PMS