Πολύδωρος Φούντας : Πάω Μέγαρα να ζήσω αυτό που έβλεπα σαν θεατής την δεκαετία του 80

Τριψήφιος αριθμός οδηγών θα δώσει το «παρών» στο φινάλε του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας και του επάθλου ατομικής χρονομέτρησης Hellenic Time Trial Challenge , το Σαββατοκύριακο 7-8 Δεκεμβρίου στο Αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων.

Οι μάχες αναμένονται συναρπαστικές, αφού έχουν δηλώσει όλοι οι διεκδικητές, ενώ πολλές είναι και οι συμμετοχές έκπληξη που θα δοκιμάσουν την τύχη τους.

Σίγουρα τα βλέμματα όλων εκτός από τα τέρατα της Formula Saloon θα στραφούν και στην μάχη της Ν2 με 16 αυτοκίνητα να έχουν σχεδόν ίδιες αξιώσεις για το βάθρο.

Ανάμεσα λοιπόν στους 16 οδηγούς, φιγουράρει και το όνομα του Πατρινού οδηγού της ΦΙΛΜΠΑ Πολύδωρου Φούντα, ο οποίος θα μπει πίστα για πρώτη φορά στην μακρόχρονη καριέρα του.

Ο Πολύδωρος μας δήλωσε χαρακτηριστικά :

Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να παρακολουθώ τις δεκατίες του 80 και του 90 τους θεσμούς του Ενιαίου με 106, Ibiza, Leon κά και να πορώνομαι από τον συναγωνισμό. Επιτέλους ήρθε η ώρα να το ζήσω και από πρώτο χέρι.

Δεδομένο πως την στιγμή που αποφασίσαμε με την ομάδα μου να συμμετάσχω στον Αγώνα, δεν φανταζόμασταν καν, πως θα συγκεντρωθούν 16 οδηγοί στην Ν2, σήμερα προετοιμαζόμαστε διαφορετική και η ψυχολογία μου είναι στα ύψη. Η μάχη είναι δεδομένη.

Πιστεύω πως η εμπειρία θα είναι μοναδική και το μόνο που εύχομαι είναι να τερματίσουμε όλοι και να κερδίσει ο γρηγορότερος.

 

Υποστηρικτές της προσπάθειας είναι :

ΠΙΤΑ ΠΑΠΠΟΥ

ΑΝΔΡΕΑΤΟΣ PACKAGING

ΟΠΑΠ – Καρακώστα Αλεξάνδρα

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ – Δίκτυο Εμπορίας

CANTINA 69 – Street Food

Σταθόπουλος Χρήστος – Εμπόριο Κρεάτων

Ανδρέας Bikes

Εφημερίδα Γνώμη

NTERMAS RACING TEAM

 

Χορηγός Επικοινωνίας : automotopatras.gr

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ

ΩΡΑΡΙΟ ΑΓΩΝΑ