Με πολλά βάθρα γύρισαν οι Πατρινοί από την Δημητσάνα

Ακόμα μία Ανάβαση Δημητσάνας έφτασε στο τέλος της με την τοπική φιλοξενία να κερδίσει τις εντυπώσεις και το χειροκρότημα. Φυσικά τον Αγώνα διοργάνωσε η Start Line όπου για ακόμα μία φορά ήταν σε υψηλά στάνταρ, με τον καιρό να βοηθάει αφού η ζέστη ήταν σε λογικά για την εποχή επίπεδα.

Με 65 συμμετοχές το θέαμα δεν θα μπορούσε να λείψει και έτσι ο κόσμος τίμησε την προσπάθεια των Αθλητών και γέμισε το βουνό. Οι μάχες σε όλες τις κατηγορίες και τις κλάσεις ήταν πολύ δυνατές κάτι που αποδεικνύεται και από τα αποτελέσματα αλλά και από τις εξόδους και τις εγκαταλείψεις αφού όλοι οι οδηγοί πίεζαν για το καλύτερό.

 

Για τους Πατρινούς Αθλητές το Αγωνιστικό διήμερο μάλλον δεν θα μπορούσε να πάει καλύτερα αφού επέστρεψαν γεμάτοι κύπελλα κερδίζοντας και τις εντυπώσεις.

Ξεκινώντας από την Ομάδα Ν θα βρούμε στο τρίτο σκαλί του βάθρου τον Αθλητή του ΑΟΠ Κίμωνα Θέο ο οποίος ανέβηκε και στο δεύτερο σκαλί του βάθρου για την Ομάδα Ν έως 2 λίτρα αλλά και στο πρώτο σκαλί για την κλάση Ν2 σπάζοντας μάλιστα και το ρεκόρ για την κατηγορία.

Στην Ομάδα Ε με τις 23 Συμμετοχές ο Αθλητής του ΑΟΠ Ντέρμας Βασίλης μετά από καιρό οδήγησε και πάλι το γνωστό πορτοκαλί ESCORT MK II, ανεβαίνοντας στο δεύτερο σκαλί για την Ομάδα, ενώ για την Ομάδα Ε έως 2 λίτρα αλλά και την κλάση Ε11 το πρώτο σκαλί ήταν υπόθεση του Βασίλη.

Στην Κλάση  Ε10 ο Αθλητής της ΦΙΛΜΠΑ Διονύσης Καλούδης με απόλυτο χρόνο ημέρας για την κλάση δεν κατάφερε να ανέβει στο πρώτο σκαλί μετά από μια μικρή έξοδο που του στοίχισε σε πολύτιμο χρόνο και αρκέστηκε στην δεύτερη θέση.

Στην Κλάση Α5 ο Αθλητής του ΑΟΠ Παναγόπουλος Ζαχαρίας με FIAT Ciquencento Kit Car ανέβηκε στο τρίτο σκαλί αντιμετωπίζοντας πολύ πιο δυνατούς συνδυασμούς.

Στην Α6 ο Αθλητής της ΦΙΛΜΠΑ Θόδωρος Μυλωνάκος τερμάτισε στην 8η θέση ανάμεσα στις 12 συμμετοχές κάνοντας μόλις τον δεύτερό του Αγώνα στην νέα κατηγορία κερδίζοντας Αγωνιστικά χιλιόμετρα και εμπειρίες.

Ο Πατρινός Γερολυμάτος Χριστόφορος της ΑΛΕΖ εκτός συναγωνισμού ξεσήκωσε τον κόσμο με τα περάσματα του καθώς το drift είναι μέσα στο αίμα του, καπνίζοντας όλο το βουνό.

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ Α

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ Β

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ Γ

ΑΓΩΝΑΣ Α

ΑΓΩΝΑΣ Β

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΑ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ