Με πολύ καλή εμφάνιση και την 10η θέση τερμάτισε ο Κρασώνης

Στο Sirverstone πραγματοποιήθηκε ο τελευταίος γύρος του Junior Saloon Car Championship με τον Έλληνα οδηγό Θωμά Κρασώνη να κάνει ακόμη μια πολύ δυνατή εμφάνιση.

Ο Έλληνας οδηγός κατάφερε να τερματίσει 10ος ανάμεσα σε 24 αυτοκίνητα κερδίζοντας και το έπαθλο του “DRIVER OF THE MEETING”.

Ο Θωμάς ακολουθεί τον θεσμό από τον πρώτο αγώνα φέτος και οι εμφανίσεις του γεμίζουν χαμόγελα και αισιοδοξία τους ανθρώπους του τον στηρίζουν, ενώ η Ελληνική σημαία σηκώνεται από έναν ακόμη Έλληνα Οδηγό ψηλά.

 

Ο ίδιος δήλωσε : “Η συμμετοχή μου στους αγώνες του Junior Saloon Car Championshipολοκληρώθηκε χθες με την κατάκτηση της δέκατης θέσης ανάμεσα σε 24 αυτοκίνητα και τον τίτλο του οδηγού του αγώνα στην ιστορική πίστα του Silverstone. Η επιτυχία αυτή οφείλετε και ανήκει ολοκληρωτικά στην οικογένεια και στην ομάδα μου.Η υποστήριξη που είχα στους πέντε αγώνες που συμμετείχα,απο την: BKP racing team και ιδιαίτερα τους ΧΑΡΗΣ ΜΠΟΥΡΟΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ,το δάσκαλο μου Stamatis Katsimis ,το γυμναστή μου Stamatis Lenis και φυσικά από την OREX Competition που ηταν υπεύθυνη για την προετοιμασία του αυτοκινήτου στην Αγγλία, έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Με την επιστροφή μας στην Ελλάδα ξεκινάμε να σχεδιάζουμε το αγωνιστικό Πρόγραμμα του 2017,ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον”