Πίστα Σερρών : Νέα άσφαλτος σε όλο το μήκος της διαδρομής

Η νέα Διοίκηση του Αυτοκινητοδρομίου Σερρών συστάθηκε σε σώμα, ενώ  κατά τη διάρκεια της πρώτης συνεδρίασής του την Πέμπτη 14/11, οριστικοποιήθηκε και ο ορισμός των προσώπων στις προβλεπόμενες θέσεις του.

Ειδικότερα, στη σύνθεση του νέου διοικητικού σχήματος- όπως διαμορφώθηκε-συμμετέχουν δημοτικοί σύμβουλοι (συμπολίτευσης κι αντιπολίτευσης), εκπρόσωποι: των μετόχων της εταιρείας (του οικείου Επιμελητηρίου και της Λέσχης Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας Σερρών-ΛΑΜΣ) κι ένας-μη αιρετός-των Σερραίων πολιτών.

Τα θετικά στην εξέλιξη αυτή είναι, πως η πρόθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου είναι να αντικαταστήσει πλήρως τον ασφαλτοτάπητα με νέο, σύγχρονης τεχνολογίας και όχι να προβεί σε διορθωτικές κινήσεις.

Όπως καταλαβαίνεται, αυτό σημαίνει πως η οδηγική απόλαυση θα ανέβει κατακόρυφα καθώς η πρόσφυση θα έρθει στα επιθυμητά επίπεδα και τα χρονόμετρα θα δείξουν πολύ μικρότερα νούμερα.

Το στοίχημα φυσικά είναι αν θα προλάβουν να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες στο μικρό διάστημα της ανάπαυλας των αγωνιστικών δραστηριοτήτων.

 

Η νέα διοίκηση

Πρόεδρος

Ματθαίου Γεώργιος

 

Διευθύνων Σύμβουλος

Μήχος Γεώργιος

 

α΄ Αντιπρόεδρος

Γούνας Γεώργιος

 

β΄ Αντιπρόεδρος

Παπαβασιλείου Βασίλειος

 

Μέλη

Παλάζη Χρυσάνθη

Μιχτσόγλου Δημήτριος

Παπαδημητρίου Οδυσσέας