Παρθένης : Η πίστα είναι η “γενέτηρά” μου. Επιστρέφω μέσω Μεγάρων

Η αγωνιστική χρονιά για τις Ταχύτητες, θα κλείσει με τον 4ο αγώνα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2019 και το Hellenic Time Trial Challenge 2019 στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων, το Σαββατοκύριακο 7-8 Δεκεμβρίου.

Ο έντονος συναγωνισμός είναι εγγυημένος, αφού ήδη ο Πίνακας Συμμετοχών είναι γεμάτος. Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται και οι κόντρες στο HTTC με τις κατηγορίες Stock, Sport και Extreme του επάθλου ατομικής χρονομέτρησης.

Στο HTTC θα συμμετάσχει για να ολοκληρώσει την αγωνιστική του χρονιά, θα συμμετάσχει και ο Πατρινός οδηγός της ΦΙΛΜΠΑ Παναγιώτης Παρθένης, με μοναδικό σκοπό να σπάσει το προσωπικό του ρεκόρ στην πίστα των Μεγάρων. Η συμμετοχή θα είναι διπλή, αφού ο “Pete” θα συμμετάσχει και στην SPORT με τα αγαπημένα του Nankang Tyres αλλά και στην EXTREME με slick.

Το automotopatras.gr μίλησε με τον Πατρινό οδηγό, ο οποίος μας ανέφερε σχετικά :

Επιστρέφω στην “πίστα” αφού εκεί “γεννήθηκα” οδηγικά. Ξεκινώντας από το Super Lap στην Πάτρα, μέσα σε καρτόπιστες, έφτασα σήμερα εδώ, με την βοήθεια, την στήριξη και την παρότρυνση κάποιον ανθρώπων, τους οποίους έχω ακόμα δίπλα μου.

Η συμμετοχή μου στον τελευταίο αγώνα του HTTC δεν είναι συμβολική, αλλά έχει διάθεση για “πόλεμο” αφού διεκδικώ θέσεις στα βάθρα του θεσμού. Θέλω σίγουρα να σπάσω το προσωπικό μου ρεκόρ με τα Nankang, αλλά και να δούμε επιτέλους τους χρόνους που θα κάνει το αυτοκίνητο, με slick στην κατάσταση που είναι σήμερα.

Καλούμε τον οδηγούς και τον κόσμο να αγκαλιάσουν τον θεσμό και να ξαναγεμίσουμε τις πίστες.

 

Την προσπάθεια του οδηγού της ΦΙΛΜΠΑ, στηρίζουν οι :

Turbo Exelixis
Karagiannis Exhaust
Χρόνης ανταλλακτικά
SRP Performance
Δίκτυο ΔΕΚΑ Αχαΐας
Eneos Oil
Σαμιώτης γραφείο τελετών
Άρης Ρεκτιφιέ
Ultratech – Geartech
Bizzare stickers
Automotopatras