Παρουσιάζουμε πρώτοι το ανανεωμένο BMW E36 του Μανώλη Εγγλεζόπουλου

Με το BMW E36 του, μεταμορφωμένο ριζικά θα συμμετάσχει σε αρκετούς αγώνες του 2020 ο Μανώλης Εγγλεζόπουλος. Ο οδηγός που το 2019 τον βρήκε να προετοιμάζει, ώστε να ολοκληρώσει το project που είχε στο μυαλό του, επιστρέφει στην ενεργό δράση και σίγουρα θα κλέψει πολλά βλέμματα, αφού η γερμανική του καρότσα, έχει γίνει κούκλα.

Φυσικά την εξωτερική εμφάνιση επιμελήθηκε ο team mate του, Ηρακλής Λεοντής, ως μετρ του είδους (πλήρης κάλυψη οχημάτων με αυτοκόλλητο – BIZZARE STICKERS), μετατρέποντας την ήδη όμορφη, αντικειμενικά, “μαμά” καρότσα σε ένα απόλυτα αγωνιστικό look.

Σίγουρα το Rocket Bunny Pandem έπαιξε τον ρόλο του, αφού εξωτερικά έδωσε μια άλλη “διάσταση” στην καρότσα, όμως το πρωτότυπο υπήρχε και έτσι γεννήθηκε και το αδερφάκι. 

Οι σημαντικές μηχανικές βελτιώσεις (και αυτές που μας επέτρεψαν να παρουσιάσουμε) είναι το 2jz μοτέρ, όπου πλέον θα δίνει την αμέτρητη ροπή του και δύναμη στον πίσω άξονα και τις 18 άρες Japan Racing, που θα στρεβλώνουν τα ελαστικά της Infinity, στο βωμό της πρόσφυσης.
Σημαντική αλλαγή, η μεταφορά των ψυγείων πίσω για την καλύτερη κατανομή του βάρους, καθώς και τα νέα ψαλίδια με τις Coilover αναρτήσεις, όπου θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στις αυξημένες γωνίες.
Τον προγραμματισμό τον έχει αναλάβει ο ΕΥΤΥΧΗΣ ΜΠΡΙΛΛΑΚΗΣ μέσω της Link ECU.

Υποστηρικτές της προσπάθειας είναι η NRG japan racing, Racing Star, Doxakis Custom Paint, Likourezos Parts, Connolly Leather και DTM.

Φυσικά το automotopatras.gr θα είναι για ακόμα μία χρονιά δίπλα στην προσπάθεια του Έλληνα Αθλητή ως Χορηγός Επικοινωνίας.