Παντελής Τζικόπουλος : Η “Φτέρη” είναι κάτι που γνωρίζουμε καλά

Λίγες μόνο μέρες έμειναν μέχρι το πρώτο αγωνιστικό αυτοκίνητο να πάρει εκκίνηση από την πλατεία των Υψηλών Αλωνίων για το 9ο «Laser Derma Med» ΡΑΛΛΥ ΣΠΡΙΝΤ ΑΙΓΙΟΥ. Η Αγωνιστική Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Αιγίου, Α.Λ.Μ.Α., έχει τα πάντα έτοιμα και περιμένει να υποδεχτεί τα 28 αγωνιστικά πληρώματα που δήλωσαν συμμετοχή.

Με το Νο 4 στις πόρτες οι Τζικόπουλος Παντελής (ΦΙΛΜΠΑ) – Πανταζόπουλος Παναγιώτης (ΦΙΛΜΠΑ) ίσως αποτελούν το πιο “παλιό” πλήρωμα της συγκεκριμένης διαδρομής αφού για τον Παντελή εδώ και πάνω από 15 χρόνια η “Φτέρη” είναι το καθιερωμένο ραντεβού.

Το automotopatras.gr μίλησε με τον Παντελή Τζικόπουλο, ο οποίος μας ανέφερε :

Ο στόχος είναι ένας και μοναδικός. Η οδηγική απόλαυση, σε ένα γνώριμο για εμάς περιβάλλον, με σκοπό τον τερματισμό χωρίς προβλήματα. Οι καιρικές συνθήκες όπως όλα δείχνουν θα είναι με το μέρος μας και το νυχτερινό τοπίο του Σαββάτου φαντάζει μοναδικό στην πιο απαιτητική ασφάλτινη ειδική της Ελλάδας. Η εμπειρία μου στην συγκεκριμένη διαδρομή είναι ένα θετικό στοιχείο, όμως ο συναγωνισμός είναι μεγάλος και πολλά πληρώματα έχουν έρθει για την νίκη. Καλό αγώνα σε όλους και μακάρι όσοι δούμε την σημαία εκκίνησης, να δούμε και αυτή του τερματισμού.