Πάνω από 200 μηχανές στην κοπή πίτας του ΜΟΠ, παρουσία του Βασίλη Ορφανού

Τα 2 χρόνια “Μοτοσυκλετιστικής ζωής” έκλεισε ο ΜΟΠ (Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Πατρών) και το γιόρτασε κόβοντας την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του, με μια πολύ ιδιαίτερη Εκδήλωση στο Coffee Brands Arena του Κλειστού Σταδίου του “Απόλλωνα Πάτρας” την Κυριακή 19 Ιανουαρίου.

Ο Μ.Ο.Π. αν και κάλεσε ανοιχτά όλα τα μέλη και τους φίλους των δύο τροχών, δεν φανταζόταν ότι θα προκαλέσει κυκλοφοριακό κομφούζιο στην περιοχή, με πάνω από 200 μηχανές και 400 φίλους να δίνουν μια ιδιαίτερη ζωντάνια στην Εκδήλωση.

Πάνω από 15 διαφορετικά Club και Λέσχες τίμησαν την Εκδήλωση, μα το χειροκρότημα έκλεψε ο Βασίλης Ορφανός και οι “ιστορίες” που διηγήθηκε με τόση ζωντάνια από τα 4 Rally Dakar που έχει τερματίσει. Άνθρωπος που κέρδισε τον σεβασμό μας, με το ήθος, την αξιοπρέπεια και το καθαρό του βλέμμα.

Από την Εκδήλωση δεν έλειψαν οι βραβεύσεις των “ταξιδευτών ” του ΜΟΠ με τους Γρηγόρη Χάιδα και Στάθη Μπονάτσο να παίρνουν αριστείο για τα χιλιόμετρα τους στο εξωτερικό, ενώ έκπληξη για τους παλιούς που ξαναζωντάνεψαν μνήμες από το μακρινό παρελθόν, όταν αντίκρισαν τον Νίκο Μάνεση. Τον άνθρωπο που έβαλε τα ” θεμέλια ” της αγωνιστικής μοτοσυκλέτας στην περιοχή μας και επιβράβευσε ο ΜΟΠ. Θυμίζουμε πως ο Νίκος Μάνεσης ήταν από τα πρώτα μέλη του ΑΟΠ (Αυτοκινητιστικός Όμιλος Πάτρας) και από τους δημιουργούς του ΑΟΔΠ.

Πραγματικά μια όμορφη εκδήλωση που ανέβασε τον πήχη των παρόμοιων διοργανώσεων.

 

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να βρείτε πατώντας ΕΔΩ