ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ GS MOTO CLUB.GR

Πάει περίπου ενάμισης χρόνος που είχαν βρεθεί στην Πάτρα τα μέλη του Gsmotoclub, για την Πανελλήνια συνάντησή τους. Μετά τον αποχαιρετισμό τους ήδη η Πατρινή παρέα ξεκίνησε διαβουλεύσεις, σχέδια, ιδέες και άνοιξαν χάρτες για την επόμενη συνάντηση, όπου πραγματοποιήθηκε το τριήμεο 29 – 30 Απριλίου και 1 Μαίου στην περιοχή μας.

Με πολύ μεγάλη χαρά, τα αχαϊκά μέλη, υποδέχτηκαν και ξενάγησαν στις ομορφιές της Δυτικής Ελλάδας , τα υπόλοιπα μέλη του club, απ’ όλα τα σημεία της Ελλάδας. Χορταστικά και στριφτερά χιλιόμετρα σε καταπράσινα τοπία με δάση και λίμνες, είχαν την τιμητική τους, αφού στην κυριολεξία οι διαδρομές ήταν ο πρωταγωνιστής.

Το Σάββατο το Club έκανα μία «κοντινή» βόλτα σε Σαναταμέρι και Καλόγρια όπου επισκεύφθηκαν τοπικά τυροκομεία και οινοποιεία, ενώ την Κυριακή το πρόγραμμα είχε βόλτα στην Τεχνητή Λίμνη Πηνειού, την Φολόη και την Αρχαία Ολυμπία με τα μοναδικά τους τοπία.

Την Δευτέρα το «καραβάνι» όδευσε προς Αίγιο, Πλατανιώτισσα, Καλάβρυτα, Πλανητέρο, Λίμνη Τσιβλού και Αιγείρα.

Πραγματικά το GS MOTO CLUB.GR έδειξε ότι μπορεί να διοργανώσει πολύ καλές εκδηλώσεις και ανανέωσε το ραντεβού του για το συντομότερο δυνατόν.

Ο Αλέξης Πετρόπουλος σας administrator του club, μίλησε στο automotopatras.gr και ανέφερε χαρακτηριστικά πως πολύ σύντομα η Πάτρα θα ξανά δείξει την φιλοξενία της.