Π.Π. Drift : Νικητές οι Χαντζάρας – Δαρζεντάς στην Μαρίνα Κατάκολου

Στις 20 και 21 Απριλίου, διεξήχθη στην Μαρίνα Κατάκολου ο 2ος γύρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift, με την συνεργασία του ΑΣΜΑ Ν. Ηλείας και της Start Line. Ο Αγώνας συγκέντρωσε 15 συμμετοχές στην κατηγορία Pro και 16 στην κατηγορία Street Legal με σχεδόν όλους τους διεκδικητές των τίτλων να δίνουν άλλων αέρα στον Αγώνα.

Οι μάχες εντυπωσίασαν τους αρκετούς θεατές που απόλαυσαν ένα πολύ δυνατό θέαμα, αφού η διαδρομή ήταν αρκετά ανοιχτή και εντυπωσιακή. Στην Κατηγορία PRO νικητής αναδείχθηκε ο κλασσικός ύποπτος Χρήστος Χαντζάρας, με τον Γιώργο Λαγό και τον Χαράλαμπο Χρυσανθακόπουλο να συμπληρώνουν το βάθρο.

Στην κατηγορία Street Legal ο Δαρζεντάς Γιώργος είχε δείξει τις προθέσεις του, από τα ελεύθερα περάσματα, όπου εντυπωσίασε. Δεύτερος τερμάτισε ο Ράπτης Παναγιώτης, ενώ τρίτος ο Παναγιώτης Γρηγορίου.

Ο Α.Σ.Μ.Α. Ν.ΗΛΕΙΑΣ ευχαριστεί θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχημένη διοργάνωση του αγώνα στην μαρίνα Κατακολου για να έχουμε ενα τόσο όμορφο και θεαματικό αποτέλεσμα ,δίνοντας την ευκαιρία σε θεατές ,συνεργάτες και αθλητές με τις ομάδες τους να επισκεφθούν και να γνωρίσουν την περιοχή μας αλλά και η περιοχή του Κατακολου να γίνει ευρύτερα γνωστή μέσω ενός τόσο σημαντικού θεσμού όπως το Π.Π.DRIFT που εχει πανελλήνια εμβέλεια και απήχηση.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο Δ.Σ. του Λιμενικού Ταμείου Κατακολου για την παραχώρηση του χώρου και την πολύ καλή συνεργασία μας,επίσης το Λιμεναρχείο Κατακολου για την άψογη στάση όλων των στελεχών και την πολύτιμη καθοδήγησή τους αλλά και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Πύργου για την παραχώρηση του οχήματος.

Ευχαριστούμε βεβαίως όλους τους αθλητές που μας τίμησαν με την παρουσία τους, συγχαίρουμε τους νικητές και ευχόμαστε σε όλους καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα, το πλήθος των θεατών που κατέκλυσε την περιοχή αλλά και τα μέλη-φίλους του σωματείου μας για την βοήθειά τους,για να καταφέρουμε να καθιερώσουμε αυτόν τον τόσο σημαντικό θεσμό στην περιοχή μας .

Περισσότερες ΦΩΤΟ ΕΔΩ