Οι “ΙΑΙΝ” – Φράγκου ανέβηκαν σε διπλό βάθρο στο Ολυμπιακό Ράλλυ

Το Σάββατο και την Κυριακή 17 και 18 Οκτωβρίου διεξήχθη το 41ο Ολυμπιακό Ράλλυ που πραγματοποιήθηκε στις ειδικές διαδρομές του Λάλα και της Φολόης, όπου παρά τη δύσκολη συγκυρία εξαιτίας της πανδημίας, όλα κύλησαν ομαλά.

Ένα από τα πληρώματα που κέρδισαν τις εντυπώσεις ήταν αυτό των “ΙΑΙΝ” – Φράγκου Μιχάλης, όπου με το Mitsubishi EVO 9 κατάφεραν και ανέβηκαν στο δεύτερο σκαλί του βάθρου την Ν4 και το τρίτο της C2.

Ο αγώνας κύλησε σχετικά χωρίς προβλήματα για το πλήρωμα και έτσι ήρθε μια πολύ καλή εμφάνιση, αφού η γρήγορη οδήγηση και η σταθερότητα έφεραν το πολύ θετικό αποτέλεσμα.

Μετά το τέλος του Αγώνα ο “ΙΑΙΝ” μας είπε :

“Μοναδικός στόχος ήταν να τερματίσουμε, χωρίς να κοιτάμε το χρονόμετρο. Σίγουρα όταν κάθεσαι στο μπάκετ και δένεσαι τα πράγματα “σοβαρεύουν” και θέλεις να πατήσεις το γκάζι τέρμα. Κινηθήκαμε όσο γρήγορα έπρεπε ώστε να τερματίσουμε, να το ευχαριστηθούμε αλλά και να ανέβουμε στο βάθρο. Δεν μπορούμε να είμαστε τίποτα άλλο παρά χαρούμενοι για αυτό.

Είναι περίεργο να συμμετέχεις σε έναν αγώνα που μεγάλωσες με εικόνες και ήχους από αυτόν. Το Ολυμπιακό Ράλλυ είναι από τα καλύτερα της Ελλάδας και θέλουμε να είμαστε και του χρόνου εδώ, με χιλιάδες θεατές στο δάσος της Φολόης.”

 

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ : SYRA MARINE

 

ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ