Ο Βασίλης Σαριμπαλίδης συναντά τον Στράτο Φωτεινέλη στο «Πάνω από τα όρια»

Το τέλος του Ράλι Ακρόπολις, το οποίο είναι και το μεγάλο θέμα των ημερών, συζητούν στην τηλεοπτική τους συνάντηση ο Στράτος Φωτεινέλης με τον Βασίλη Σαρημπαλίδη, καλεσμένο του «Πάνω από τα Όρια» αυτής της εβδομάδας.

Την εκπομπή μπορείτε να παρακολουθήσετε στο Attica TV το Σάββατο στις 17:30. Την Κυριακή προβάλλονται οι εκπομπές «R-Evolution» στις 17:15 και «Παγκόσμια Πρωταθλήματα» στις 17:45.

Όλες οι εκπομπές προβάλλονται μέσα απο το Δίκτυο της HELLAS NET, καθώς και από το Star Κεντρικής Ελλάδας στην ευρύτερη περιοχή της Λαμίας και τα κανάλια TV Super και Αχάια TV στην Πελοπόννησο.

Παράλληλα οι εκπομπές αναρτώνται κάθε εβδομάδα στη σελίδα της εκπομπής στο Facebook, στη διεύθυνση  https://www.facebook.com/panoapotaoria 

Παράλληλα και αυτή την εβδομάδα ισχύει το ραδιοφωνικό εβδομαδιαίο ραντεβού του Στράτου Φωτεινέλη με τους φίλους των αγώνων αυτοκινήτου μέσα από τη συχνότητα του Καναλιού 1 του Πειραιά. Όπως κάθε εβδομάδα θα υπάρξουν τηλεφωνικές επικοινωνίες με πολλούς ανθρώπους προς ενημέρωση και ψυχαγωγία.

Η εκπομπή “Autosprint Live” μεταδίδεται την Τετάρτη από τις 18:00 έως τις 19:00 από τους 90,4 Κανάλι 1 του Πειραιά και διαδκτυακά από το www.kanaliena.gr.