Ο Lewis Hamilton και η Monster Energy ενώνουν δυνάμεις

O 3 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής της F1, Lewis Hamilton, ενώνει τις δυνάμεις του με το Monster Energy, δημιουργώντας ένα energy drink με την υπογραφή του. To Monster Energy καλωσορίζει τον τρεις φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή της F1 στην οικογένεια του. Η παγκόσμια αυτή συνεργασία έρχεται να συμπληρώσει την μακροχρόνια συνεργασία του Monster Energy με την Mercedes-AMG Petronas motorsport team. Θα είναι η πρώτη συνεργασία μας με τον Lewis εκτός των αγωνιστικών δραστηριοτήτων του .

Έχοντας μια επιτυχημένη αγωνιστική πορεία με την Silver Arrows, η οποία θα συνεχιστεί, ο Lewis κατέκτησε δύο από τους τρεις παγκόσμιους τίτλους του το 2014 και το 2015. Ο Lewis τώρα, μπαίνει στην λίστα των παγκοσμίου φήμης αθλητών, οδηγών και προσωπικοτήτων  που αποτελούν το παγκόσμιο energy roster.

“Είμαι ενθουσιασμένος που θα  συνεργαστώ με το Monster Energy για τη δημιουργία του δικού μου energy drink. Ήταν κάτι που το ήθελα από τότε που ξεκίνησε η συνεργασία μας πριν αρκετά χρόνια.” δήλωσε ο Lewis Hamilton.

“To Monster Energy είναι ένα πάρα πολύ cool brand. Στηρίζει τόσα πολλά σπορ που μου αρέσει να  παρακολουθώ σαν fan ή και να συμμετέχω στον ελεύθερό μου χρόνο. Είμαι επίσης ενθουσιασμένος που μου δίνεται η ευκαιρία να γνωρίσω και να συνεργαστώ με άλλους Monster αθλητές που θαυμάζω.”

‘’Το lifestyle του Monster Energy ταιριάζει πάρα πολύ στο δικό μου και είμαι περήφανος που ανήκω στην οικογένεια του Monster.’’

O πρόεδρος και CEO του Monster Energy, Rodney Sacks πρόσθεσε, ‘’ O Lewis είναι πραγματικά ένας εξαιρετικός αθλητής και φίλος της εταιρείας, οπότε αυτή είναι η φυσική εξέλιξη της συνεργασίας μας. Η συνεργασία μας με την  Mercedes-AMG Petronas Motorsport team είναι πολύ σημαντική για το brand  και θα συνεχιστεί δυνατά και στο μέλλον. Ενώνοντας τις δυνάμεις μας με τον Lewis και εκτός αγώνων, περιμένουμε ότι θα προσφέρουμε σύντομα στους fans μας μια μοναδική εμπειρία.??