Ο Κίμωνας Θέος στην Εθνική Ομάδα και το Hill Climd Masters

Σ’ ένα μεσαιωνικό σκηνικό της κεντρικής Ιταλίας, εκεί που ο «θρύλος» των πρώτων χρόνων της Formula 1 Luigi Fagioli πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του, το χωριό Gubbio ετοιμάζεται να υποδεχθεί στις 12-14 Οκτωβρίου την τρίτη επανάληψη της μεγάλης γιορτής των Αναβάσεων της Ευρώπης, το FIA Hill Climb Masters 2018 – και η Ελλάδα θα είναι και φέτος μία από τις 20 χώρες που θα δώσουν το παρόν!

Ένας από τους οδηγούς που θα εκπροσωπήσουν την Εθνική Ομάδα μας, θα είναι ο Κίμωνας Θέος, ο οποίος αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην πρώτη θέση της Κλάσης Ν2  στην τρίτη της Ομάδας Ν έως 2000 και μέσα στην εξάδα της Ομάδας Ν και είναι ένας από τους μικρότερους οδηγούς του Πρωταθλήματος που πρωταγωνιστούν.

Ο Κίμωνας Θέος είναι Πατρινός, μέλος της ΦΙΛΜΠΑ και την υποστήριξή του έχουν αναλάβει από την περσινή χρονιά οι αδερφοί Τσούργιαννη, οι οποίοι έχουν συμβάλει με τον τρόπο τους, σε όλη αυτή την επιτυχία. Φυσικά την προσπάθεια αυτή με την Εθνική Ομάδα, θα συνεχίσουν να την υποστηρίζουν οι Δημήτρης και Μερκούρης Τσούργιαννης και στις “εκτός έδρας” υποχρεώσεις του Έλληνα Αθλητή.

Η επιλογή του Κίμωνα από την ΟΜΑΕ για να συμμετάσχει στην Εθνική Ομάδα, έχει δώσει χαρά σε όλη την Ομάδα, το Αθλητικό Σωματείο της ΦΙΛΜΠΑ αλλά και γενικά σε ολόκληρη την πόλη της Πάτρας. Φυσικά όμως την μεγαλύτερη χαρά την έχει πάρει ο Αποστόλης Θέος, πατέρας του Κίμωνα, ο οποίος ζει σε πελάγη ευτυχίας (και καλά κάνει).

Εκτός από τους Αδερφούς Τσούργιαννη, την προσπάθεια ΚΑΙ στο εξωτερικό θα στηρίξουν τα καταστήματα Mr Burger, που είναι κεντρικός χορηγός πάνω στο Peugeot 106 Rallye στο Πρωτάθλημα Αναβάσεων Ελλάδος.

Φυσικά χορηγός Επικοινωνίας θα είναι το automotopatras.gr και η Εφημερίδα “Πελοπόννησος” όπου θα σας κρατούν ενήμερους για όλες τις εξελίξεις.