Ο Ηλίας Αθανασίου στο “Πάνω από τα όρια” του Στράτου Φωτεινέλη

Μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον Ηλία Αθανασίου, έχει αυτή την εβδομάδα ο Στράτος Φωτεινέλης στο Πάνω από τα Όρια. Για τους αγώνες κάποτε και τώρα και για το πώς μπορεί το μέλλον του ελληνικού motorsport να γίνει καλύτερο, η άποψη του γνωστού “Έλιο” έχει πάντα τη δική της βαρύνουσα σημασία.

Την εκπομπή μπορείτε να παρακολουθήσετε στο High TV την Τετάρτη στις 19:30, ενώ μισή ώρα νωρίτερα την ίδια ημέρα προβάλλεται απο το Star Κεντρικής Ελλάδας το οποίο εκπέμπει και μέσα από το πακέτο του Cosmote TV.

Παράλληλα η ωριαία εκπομπή αναρτάται κάθε εβδομάδα στη σελίδα της εκπομπής στο Facebook, στη διεύθυνση https://www.facebook.com/panoapotaoria

Παράλληλα και αυτή την εβδομάδα ισχύει το ραδιοφωνικό εβδομαδιαίο ραντεβού του Στράτου Φωτεινέλη με τους φίλους των αγώνων αυτοκινήτου μέσα από τη συχνότητα του Καναλιού 1 του Πειραιά. Όπως κάθε εβδομάδα θα υπάρξουν τηλεφωνικές επικοινωνίες με πολλούς ανθρώπους προς ενημέρωση και ψυχαγωγία.

Η εκπομπή “Autosprint Live” μεταδίδεται την Τετάρτη από τις 18:00 έως τις 19:00 από τους 90,4 Κανάλι 1 του Πειραιά και διαδκτυακά από το www.kanaliena.gr.