Ο Αλέξανδρος Τσούβελας θα παρουσιάσει το 15o Motor Festival στο ΟΑΚΑ

Η απόλυτη μηχανοκίνητη περιπέτεια επιστρέφει στο άνδρο του αθλητισμού στο Ο.Α.Κ.Α., εδώ που ξεκίνησε η πιο εκρηκτική θρυλική αναβίωση του πιο φαντασμαγορικού μηχανοκίνητου Φεστιβάλ που έχει υπάρξει ποτέ. Πιο ζωντανό! Πιο μυστηριώδης! Πιο περιπετειώδεις από ποτέ θα είναι το 15ο Motor Festival με μια επίλεκτη ομάδα θεάματος που δεσμεύεται να απογειώσει να ξεπεράσει τα όρια, τις φοβίες και να κόψει την ανάσα του κάθε θεατή.

Για τo 2019 μετά την τεράστια επιτυχία στο 14th Motor Festival, στρατηγικά επιλέγουμε ξανά την Αθήνα στις 28-30 Σεπτεμβρίου και το Ολυμπιακό Στάδιο με διάθεση να ξεπεράσουμε τα όρια , την φαντασία και την κάθε διάσταση της έντασης και της αδρεναλίνης. Η πιο τρομακτική αρένα, στο Νο 1 μηχανοκίνητο πάρκο αδρεναλίνης, θα γίνει η πιο ολοκληρωτική εμπειρία του αξεπέραστου Motor Festival. Ενα γεγονός που θα αλλάξει τα δεδομένα στον κόσμο των θεαμάτων, 15ο Motor Festival Fear Not, Here is a God.
H έκπληξη για το 15th Motor Festival θα είναι τα βραβεία δημοφιλίας των οδηγών (1) Αυτοκίνητου 2) Μοτοσυκλέτας 3) off road 4) Φορτηγού, που θα μοιραστούν 10.000€ μετρητά στην λήξη της Δευτέρας στους νικητές και πολλά άλλα δώρα!

Ώρες λειτουργίας:
Σάββατο: 18:00-23:00
Κυριακη: 11:00-22:00
Δευτέρα: 18:00-22:00

Για πρώτη φορά θα παρέχουμε πούλμαν που θα έχουν αφετηρία τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδος με προορισμό την Αθήνα ώστε να δώσουμε την δυνατότητα εύκολα σε όλους, ανεξαρτήτου ηλικίας να έρθετε κοντά και να ζήσετε την μεγάλη γιορτή της μηχανοκίνησης στις 28-30 Σεπτέμβρη στο Ολυμπιακό Στάδιο…

Τέλος τον ρόλο του παρουσιαστή δίπλα στον Μιχάλη Κοντιζά, θα αναλάβει και ο Αλέξανδρος Τσούβελας, γνωστός από την μοναδικότητά του στο stund up comedy.

Ζήστε το αξεπέραστο Motor Festival μαζί μας!!!

Εμείς συνεχίζουμε εσείς απλά ακολουθήστε μας…